Am fost la sală! Cu tot cu copilul meu!

Oferta Body Exprim Totul despre mame

Haideți și voi la Clubul Wellness Body Exprim, cu tot cu pitici!

De câte ori n-ai vrut să te apuci de sport, să-ți faci un abonament la sală, dar te-ai lăsat păgubașă pentru că nu aveai cu cine să-ți lași copilul? Cum ar fi dacă ai găsi o un loc în care să te poți duce cu tot cu copil? Clubul Wellness Body Exprim îți permite acest lux!

În vacanța de vară, băiatul meu mă învăța câte ceva despre prietenie:

– E foalte impoltant să fii bun la bătaie, dar dacă nu eci foalte bun la bătaie sau eci mic, așa ca mine, e foalte impoltant să-ți faci plieteni cale sunt buni la bătaie și sunt mai mali, așa ca Andlei, plietenul meu.

Atunci n-am știut ce să-i zic, dar săptămâna trecută, când l-am întrebat dacă vrea să meargă la aikido, a sărit în sus:

– Daaaaaa! Sigul că vleau! Cum să nu vreau?? Vleau să învăț lupte!

Cum de m-am putut gândi eu că n-ar vrea?

Citisem despre Body Exprim, consultasem oferta, programul, studiasem bine înainte de a lansa propunerea către copil.

Pentru el aș fi vrut aikido, iar eu aș fi vrut să merg la cycling. Tocmai aici e partea frumoasă. Body Exprim este un loc perfect pentru mamele care nu se duc la sală pentru că n-au cu cine să-și lase copilul. Aici îți lași copilul la ale lui și te duci și-ți vezi de ale tale.

Clubul Wellness Body Exprim vine cu o ofertă de neratat pentru părinţi, dar şi pentru copii!

Noi am testat o singură dată și deja ne-am modificat programul zilei de miercuri. Plecăm mai devreme un pic de la grădiniță pentru a fi la fix în sala kombat: „Vleau să fiu foalte atent la tot ce ne zice Sensei!”

Eu, trebuie să recunosc, n-am mai ajuns la cycling, am rămas în sala kombat pentru că am fost rugată: „Te log să stai cu mine!” Așa am și făcut, era prima dată pentru el, nu știa ce-l așteaptă, s-a simțit mai bine să mă știe undeva, în colțul sălii. La final, m-a anunțat că data viitoare nu mai e nevoie să stau cu el.

Oferta despre care vă spuneam mai sus este un abonament de 1 lună ALL INCLUSIVE pentru adulţi şi cuprinde și un pachet de 8 şedinţe la una din activităţile pentru copii la preţul exclusiv de 250 RON în loc de 530 RON! Sună bine, nu?

Abonamentele sunt valabile o lună de la data efectuării primei şedinţe.

Abonamentul de 1 lună ALL INCLUSIVE pentru adulţi permite accesul nelimitat la toate activităţile aerobice din programul pentru adulţi, aquagym, sala de fitness, cycling, piscină în intervalul orar specificat, o invitație gratuită pentru un prieten, potrivit regulamentulului, saună gratuită şi 10% discount la masaj.

Copiii au 8 şedinţe de acces la una din activităţile: BabyGymAcroDance, Street Dance, Aikido, Balet, Dezvoltare fizică.

Termeni şi condiţii ofertă

Abonamentele au valabilitate o lună, iar preţul total al abonamentului ALL INCLUSIVE şi al abonamentului de 8 şedinţe activităţi copii este de 250 ron în loc de 530 ron. Această ofertă este valabilă numai în cadrul achiziţionării din magazinul online TOTUL DESPRE MAME.

Puteţi folosi un singur voucher în nume propriu, dar puteţi achiziţiona mai multe pentru a le oferi cadou. Pentru folosirea voucherului trebuie să faceţi o programare la Body Exprim prin: telefon la 021.220.3042 sau 0730.076.163.

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să prezentaţi la Body Exprim codul primit pe mail, printat. Voucherul este valabil o lună de zile din momentul activării primei şedinţe.

Oferta este valabilă pentru persoanele care nu au mai avut abonament activ la Body Exprim în 2014.

Achiziţionează oferta aici!

Mai jos, puteți vedea câteva poze pe care am reușit să le fac cu telefonul mobil, fără să deranjez antrenamentul și/sau distracția micilor „luptători”:

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa