Abonamente de sănătate inovatoare adresate părinților, lansate de Medikali la un an de la inaugurarea clinicii

Daniela Ionita

Clinica Medikali își continuă misiunea de a inova sistemul privat de sănătate, cu un produs nou pe piața din România, care vine cu beneficii importante pentru părinți. Abonamentele medicale individuale lansate de Medikali la un an de la inaugurarea clinicii acoperă servicii dedicate atât adulților, cât și copiilor lor cu vârsta până la 18 ani, fără costuri suplimentare.

Astfel, misiunea părinților de a le asigura copiilor lor cele mai bune servicii medicale este de acum mult mai simplă: la Medikali, nu este nevoie să faci abonament separat pentru copil, dacă vrei să beneficieze de aceleași servicii de calitate pentru care plătești tu!

Un singur abonament = umbrelă pentru 2!

Abonamentele medicale individuale concepute de Clinica Medikali vin cu servicii și investigații care pot fi extinse, dacă ai un copil de până la 18 ani, pentru a acoperi și nevoile acestuia.

Poți alege din trei variante de abonamente, Medikare, Medikare Plus și Medikare Premium, cu prețuri lunare începând de la doar 71 de lei pe lună și o gamă largă de servicii și investigații incluse. Preluarea copilului pe abonament nu presupune costuri suplimentare – practic, plătești pentru tine, iar copilul va beneficia gratis de servicii, analize și investigații de pediatrie. În plus, includerea celui mic în abonament se face extrem de simplu, printr-o solicitare adresată Medikali la depunerea cererii de abonament sau ulterior, iar accesul tău și al copilului la serviciile contractate se face la fel de simplu, cu un card personalizat.

Aceste produse sunt în acord cu misiunea și viziunea noastră, de a inova domeniul medical și de a îmbunătăți sistemul de sănătate, dar și cu nevoie resimțită tot mai acut în rândul pacienților de a beneficia de servicii medicale de calitate și la prețuri accesibile inclusiv pentru aparținători. Conceptul reprezintă o noutate pe piața medicală din România și ne bucură faptul că am reușit să-l lansăm la un an de la inaugurarea Medikali. Nu puteam marca această bornă mai bine decât printr-o ofertă ce poate redefini experiența medicală”, a declarat Dr. Adina Negoiță, medic fondator Clinica Medikali.

De ce beneficiați, tu și copilul tău, prin abonament?

Părintele abonat la Clinica Medikali și copilul său inclus în abonament beneficiază de o gamă largă de consultații, analize și investigații gratuite și de acces cu discounturi considerabile la alte servicii, toate asigurate de medici dedicați și empatici și accesate ușor, prin programări rapide.

Abonamentul include, totodată, acces nelimitat la dosarele medicale disponibile online ale adultului și copilului său, ghidare asigurată de specialiștii Medikali în găsirea celor mai bune soluții medicale și medic concierge dedicat. Clinica este situată în zona Pallady, într-o clădire nouă, modernă, unde infrastructura medicală se îmbină armonios cu un design ambiental menit să asigure tot confortul pentru pacienți. Tocmai de aceea, zona de pediatrie și etajul dedicat kinetoterapiei pediatrice au beneficiat de o atenție specială și au fost amenajate spații de joacă, pentru crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru cei mici.

Experiență medicală la standarde internaționale

Excelența în domeniul sănătății este standardul după care funcționează Clinica Medikali, inaugurată în urmă cu un an, iar misiunea echipei, formată din peste 120 de profesioniști în domeniu, din care 70% sunt medici, este îmbunătățirea constantă a serviciilor oferite, prin concentrarea asupra pacientului și necesităților acestuia, cu răbdare și empatie. Așa au apărut și abonamentele medicale individuale ce pot fi extinse pentru a acoperi atât nevoile adultului, cât și pe cele ale copilului său.

Dotată cu cele mai noi tehnologii, ce au presupus investiții de 2,8 milioane de euro, Clinica Medikali acoperă peste 25 de specialități medicale, asigură servicii de recuperare medicală pentru adulți și copii într-un centru de kinetoterapie și fizioterapie modern și cu echipă dedicată, supraspecializată, și are un centru de radiologie și imagistică medicală complet echipat cu aparatură de ultimă generație.

Din grijă pentru starea de bine a pacienților Medikali, echipa medicală include concierge-ul medical și navigatorul de pacienți, medici care ghidează pacienții pe drumul lor către restabilirea stării de sănătate și le oferă sfaturi, îndrumări și sprijin.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa