Ioana Papadopol: „Datorită fiicei mele am descoperit ce simplu e să fii fericit!”

TOTUL DESPRE MAME
ioana-papadopol-totul-despre-mame

Ioana Papadopol despre ce înseamnă fericirea după ce devii părinte

Mamă a unei fetițe care îi seamănă leit, actrița Ioana Papadopol ne lasă să tragem cu ochiul la viața ei de părinte și ne împărtășește care sunt punctele ei forte, punctele slabe, și cum depășește momentele delicate.

Lectură plăcută!

5 întrebări pentru Ioana Papadopol

TOTUL DESPRE MAME: Ce ai învăţat de la copilul tău? Ai avut vreo revelaţie de când eşti părinte?

IOANA PAPADOPOL: De la copilul meu am învăţat să mă bucur de viaţă. A fost o revelaţie să descopăr că nu contează decât să trăiesc alături de cei dragi şi să mă bucur de lumina, de soare, de zăpadă, de joacă cu animalele. Datorită Ruxandrei am descoperit cât de simplu e să fii fericit.

TOTUL DESPRE MAME: Ce faci când simţi că explodezi? De unde să îţi găseşti resurse să nu explodezi, totuşi?

IOANA PAPADOPOL: Explodatul se mai întâmplă, pe un fond de oboseală, însă, am învăţat să-mi cer scuze. I-am explicat Ruxandrei că şi eu, că şi ea sunt un om, care evident face şi greşeli, dar tot ceea ce îmi doresc este să fiu mama perfectă şi pentru asta am nevoie de ea.

Astfel că atunci când simt explozia, Ruxandra are voie să-mi spună că am tonul ridicat şi că poate nu e momentul să vorbim acum despre asta.

Credeţi-mă, ajută! 🙂

TOTUL DESPRE MAME: Care e punctul tău slab în relaţia cu copiii? Dar punctul forte?

IOANA PAPADOPOL: Tind să cred că nu am un punct slab, însă, dacă el există, atunci este timpul. Mi-ar plăcea să stau şi mai mult cu ea şi să facem lucruri împreună.

Punctul forte este prietenia care ne leagă. Avem o relaţie specială şi amândouă ştim şi preţuim asta.

TOTUL DESPRE MAME: Ce lucru din relaţia ta de ieri cu părinţii tăi nu vrei să repete în relaţia ta de azi cu copiii tăi?

IOANA PAPADOPOL: Cu siguranţă diferenţa pe care ai mei au făcut-o între părinte şi copil. Părintele e mare, ştie tot, copilul trebuie doar să asculte. Nu vreau să fac asta cu Ruxandra. Amândouă mai avem multe de învăţat şi mai ales eu de la ea.

TOTUL DESPRE MAME: Cum arată fericirea în casă la voi?

IOANA PAPADOPOL: Zile libere acasă, asta este fericirea. Avem norocul să stăm la casă cu curte, cu doi căţei, cu trei pisici şi atunci când putem fi toţi acasă, fără nicio treaba, este perfect.

 

Urmărește pagina de Facebook a Ioanei și fii la curent cu activitatea Ioanei de pe scenă, dar și cu se întâmplă în viața ei de familie!

 

 

Citește și:
Florin Grozea despre răbdare, fericire şi viaţa de tată
Actriţa Olimpia Melinte despre cum redescoperă părinţii iubirea
De vorbă cu Bogdan Dumitrache despre revelaţiile din viaţa de părinte
De vorbă cu actriţa Ioana Blaj despre ce înseamnă să fii mamă
De vorbă cu Ioana Flora despre părinţi şi copii

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa