Comunic, deci exist!

TOTUL DESPRE MAME
Aleth Naquet in Romania

  Aleth Naquet in RomaniaAleth Naquet, formator Metoda ESPERE®, creată de Jacques Salomé, revine în România

  În perioada 20-23 iunie, la București vor avea loc conferința și workshopul de comunicare relațională prin metoda ESPERE®, metodă care ne ajută să ne îmbunătățim calitatea relațiilor pe care le avem cu cei din jurul nostru. Într-o manieră dinamică şi vie, Aleth permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt, pornind de la întrebări şi cereri concrete, din viaţa de zi cu zi. Dezvoltată de psihosociologul francez Jaques Salomé,  Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metodă vie, accesibilă tuturor şi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.

  Temele abordate în cadrul conferinței și al worshopului

  Evenimentele se adresează persoanelor interesate de îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii.

  Câteva teme care vor fi abordate :

  • Ce inseamnă comunicarea relaţională?

  • Efectele nocive ale unui sistem de comunicare disfuncţional – Sistemul SAPPE

  • Instrumente pentru a repera deficienţele în comunicare care antrenează conflicte şi suferinţe

  • Cum se poate trece de la un mod disfuncţional de comunicare la unul relaţional?

  • Diminuează conflictele din viaţa ta şi îndrăzneşte să te afirmi

  • Cum îţi poţi asculta emoţiile, fricile, dorinţele şi conflictele interioare

  • Cum te poţi elibera de autosabotori şi credinţe nocive

  • Cum poţi creşte un copil fericit

  • Cum poţi cultiva cele mai importante 7 relaţii din viaţa ta

  În cadrul workshopului, pe parcursul celor două zile, participanţii vor putea să aprofundeze cum o altfel de comunicare, de tip relaţional, poate facilita regăsirea echilibrului interior şi dezvoltarea unor relaţii armonioase cu sine şi cu celilalţi, mai libere de conflicte secătuitoare.  Vor afla instrumente de comunicare relaţională şi vor putea învăţa cum să repereze şi să evite disfuncţionalităţi de comunicare, care duc deseori la neînţelegeri şi suferinţe.

  „Pentru a comunica, cuvintele sunt necesare însă nu suficiente” (Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE®)

  Evenimentele vor fi susţinute de Aleth Naquet, specialist şi formator în Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format şi iniţiat mai multe grupuri de specialişti şi a susţinut numeroase conferinţe şi workshopuri pe teme de comunicare relaţională.

  A fost formată în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE Internaţional, al cărui preşedinte a fost până în 2009. Din 2009 este preşedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

  Conferinţa şi workshopul de Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®: Comunic deci exist! Află cheia relaţiilor fericite sunt organizate de Centrul de Dezvoltare Personală AMANESER (România), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE® şi în parteneriat cu Centrul ADRES (Franţa).

  CE? Conferinţa şi workshopul de comunicare relaţională prin Metoda ESPERE®: Comunic deci exist! Află cheia relaţiilor fericite

  UNDE? Hotelul Howard Johnson, Calea Dorobanților 5-7, București

  CÂND? Conferinţa va avea loc in data de 20 iunie 2013, ora 19:00; Workshopul va avea loc în perioada 22-23 iunie 2013, ora 9:00 – 18:00

  CÂT? Taxa de participare la conferinţa este de 80 lei. Se asigura traducere (română – franceză, franceză – română).

  Costul workshopului este de 190 Euro, iar această taxă include: participarea la program, suportul de curs, traducere (română – franceză, franceză – română) pe durata întregului program şi 2 pauze de cafea.

  Pentru mai multe detalii şi înscrieri: www.amaneser.ro, e-mail: [email protected], Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368.

  http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

   

   

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa