Soluția simplă pentru uscăciunea vaginală

TOTUL DESPRE MAME
Mastrelle Chic 30+

Uscăciunea vaginală poate ascunde afecțiuni intime sau poate avea cauze naturale, legate de nivelul estrogenului în organismul feminin în diverse zile ale lunii – a doua jumătate a ciclului menstrual – sau etape ale vieții – sarcină, naștere, menopauză. Primele se rezolvă cu o vizită la medic, celelalte cu Mastrelle Chic 30+

Acest articol conține plasare de produs

Nu vă grăbiți să vă supărați pe nivelul de estrogen! Acest hormon are nenumărate roluri în organismul femeii. Pentru a enumera doar câteva: podoaba capilară, pielea fină, formele rotunde ale corpului, toate i se datorează. Ce-i drept și schimbările de dispoziție sunt tot în responsabilitatea lui.

Dacă fluctuațiile de temperament se rezolvă cu o ciocolată, pentru uscăciunea vaginală există Mastrelle Chic 30+ gel vaginal. Este eficient pentru: hidratarea și lubrifierea mucoasei vaginale, restabilirea elasticității normale, prevenția și tratamentul atrofiei vaginale asociate dezechilibrului hormonal fiziologic (sarcină, naștere, a doua jumătate a ciclului menstrual). Să nu uităm și de atât de frecventele perioade de oboseală și stres, care, așa cum știm, ne afectează și bunăstarea organelor intime. De asemenea, administrarea de anticoncepționale hormonale, aplicarea radioterapiei sau chimioterapiei, utilizarea tampoanelor intime pot genera un disconfort vaginal pe care Mastrelle Chic 30+ il ameliorează.Mastelle-Chic-30

Printre ingredientele acestui gel sunt acidul Hialuronic, extractul de galbenele (Calendula officinalis), extractul de aloe (Aloe vera) și apa purificată, toate acestea având rolul de a asigura un maxim confort intim. În plus, Mastrell Chic este compatibil cu utilizarea prezervativelor din latex lubrifiate/nelubrifiate sau din poliuretan lubrifiate.

Doza recomandată este de 2.5 g gel aplicat la nevoie. Nu există restricții în privința dozării și frecvența aplicării. Administrarea se poate repeta în funcție de gradul de uscăciune vaginală, de intensitatea și durata factorilor declanșatori care conduc la scăderea lubrifierii naturale a vaginului.

Atenție! Dacă suferiți de infecții vaginale, vă recomandăm să consultați medicul înainte de a folosi acest produs.

Mastrelle Chic 30+ Se eliberează fără prescripție medicală.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa