Visele îți spun de ce boală suferi

TOTUL DESPRE MAME
vise

Faptul că ai visat urât sau că visele se tot repetă îți pot arăta că ai probleme de sănătate. De la o banală durere de cap, până la afecțiuni mai serioase.

Migrenele te fac să visezi urât

Coşmarurile pot fi un avertisment pentru dezvoltarea migrenelor. Durerile de cap pot apărea în timpul somnului, potrivit unui studiu realizat pe 37 de pacienţi.

Odată apărute, nu de puține ori sunt urmate de coşmaruri. O teorie în acest sens este aceea că durerile de cap provoacă schimbări la nivelul creierului.

Sarcina îți schimbă visele

Schimbările hormonale din organism, ca de exemplu cele care apar în timpul perioadei de sarcină ori după naștere pot face o femeie să visezi mai mult decât de obicei. Tot în aceste perioade pot apărea și mai multe coșmaruri, spun specialișitii.

Și alimentația are legătură cu ceea ce visezi

O noapte în care ai visat urât poate fi precedată de o seară în care ai luat o cină bogată în alimente condimentate sau în care te-ai culcat cu stomacul plin. Mai mult, o durere de stomac poate fi cauza unui vis urât, iar tu să te trezești total întors pe dos.

Coșmaruri și când ai febră

Ei bine, dacă te numeri printre cei care ignoră simptomele atunci când se îmbolnăvesc, poate că un coşmar te poate face să realizezi că ai o problemă de sănătate.

Potrivit cercetătorilor americani de la Clinica Mayo, afecțiunile care dau febră, precum unele infecții din organism, pot cauza unele coșmaruri.

Și stresul „se citește“ în vise

Stările de anxietate și stresul pot cauza vise supărătoare și somn agitat. Dacă visezi că pierzi ceva, că alergi după tren sau după avion sau că nu reușești să ajungi la timp la serviciu, poți pune acest lucru și pe seama stresului.

Citește continuarea pe clicksanatate.ro

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa