Vedetele au pictat ouă gigant pentru a susține Salvați Copiii

TOTUL DESPRE MAME

Forfotă mare ieri seară la atelierul de pictat ouă gigant într-un mall bucureștean. Andreea Raicu, Amalia Năstase, Andreea Esca, împreună cu copiii înscriși în programele Organizației Salvați Copiii, au pictat câteva ouă în mărime colosală, pentru a arăta public susținerea față de cauza organizației: reducerea mortalității infantile din România.

 

Fiecare copil contează! Fiecare copil trebuie să trăiască!

Din păcate, țara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană la mortalitatea infantilă, cu o rată de 9,4 la 1000 de copii născuţi vii în 2011, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante. „Susținem Organizația Salvați Copiii în eforturile ei de salvare a vieților bebelușilor născuți prematur. Împreună cu fetița mea Alesia am pictat ouă și am participat la diverse ateliere creative tocmai pentru a arăta oamenilor că implicarea fiecăruia este importantă pentru bebelușii care luptă pentru viață! Fie că dorești să faci o donație, să redirecționezi 2% din impozitul tău pe venit sau pur și simplu să participi la acțiunile Salvați Copiii ca voluntar, tot ceea ce poți face cu generozitate pentru susținerea cauzei noastre este foarte apreciat”, a declarat Amalia Năstase, ambasadorul campaniei Bun venit pe lume.

 

Prin aceasta campanie, organizația Salvați Copiii a reușit strângerea fondurilor necesare pentru dotarea a 15 maternități din București și din țară cu echipamente medicale performante. Cu ajutorul echipamentelor donate de organizaţie, aproximativ 327 de nou-născuţi vor fi salvaţi şi 380 de naşteri vor avea loc în condiţii normale anual, conform estimărilor organizațieiSalvaţi Copiii.

 

Ne puteți sprijini în eforturile noastre de salvare a vieților bebelușilor născuți prematur, redirecționând 2% din impozitul pe venit către Salvați Copiii. Formularul precompletat, necesar pentru redirecționarea a 2%, poate fi descărcat de pe site-ul salvaticopiii.ro 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa