Un băieţel şi-a pierdut jucăria preferată. Toată lumea se implică în căutarea ei!

Raluca Dumitrică
jucaria-preferata-totul-despre-mame

Ce fac nişte părinţi ingenioşi şi iubitori atunci când băieţelul lor îşi pierde jucăria preferată? Vin cu o soluţie genială prin care reuşesc să îi atenueze celui mic durerea resimţită!

Ce părinte nu ştie că atunci când jucăria preferată a copilaşului dispare misterios şi nu sunt nici şanse prea mari să fie găsită, tristeţea şi deznădejdea îl cuprind pe copil şi nici că mai pleacă de acolo? Şi ce părinte nu face tot ce poate pentru a-i readuce zâmbetul pe chipul copilului?

Exact aşa a procedat o familie din care face parte un băieţel ce şi-a pierdut cea mai dragă jucărie a lui. Pentru că jucăria preferată nu era de găsit, părinţii au venit cu o idee fantastică. Ei i-au spus copilului că animăluţul de pluş nu s-a pierdut. El s-a gândit, de fapt, să călătorească puţin, aşa că bate lumea în lung şi-n lat.

jucaria.preferata.

Un prieten de familie a prins din zbor această idee de a atenua starea de tristeţe a micuţului şi a postat un anunţ pe internet. Acolo i-a rugat pe oameni să îl ajute cu imagini de pe mapamond în care protagonistul să fie elefănţelul dispărut. Oameni din toate colţurile globului au sărit imediat în ajutorul lui. Ei au photoshopat diferite ipostaze fotografice de pe glob punându-l pe elefant în cele mai amuzante, caraghioase, curajoase, candide, spectaculoase şi nemaiîntâlnite situaţii! Rezultatul a fost similar cu imaginile în care se afla piticul fugar din celebrul film Amélie! Jucăria preferată a ajuns în Grecia, China, SUA, Franţa, Italia, Anglia, Australia şi în alte colţuri ale globului.

Implicarea oamenilor pentru jucăria preferată, maximă!

Pe lângă faptul că tot felul de necunoscuţi au născocit tot felul de imagini haioase cu elefănţelul dispărut, ei au mai dat şi sfaturi pentru părinţi. Unii le-au sugerat ca astfel, prin intermediul imaginilor, să îl înveţe pe copil despre diferite locuri din lume şi să-i stârnească curiozitatea în ceea ce le priveşte.

Alţii, în schimb, au propus (lucru util şi pentru alţi părinţi, de altfel) ca data viitoare când puştiul mai are o jucărie preferată să cumpere părinţii încă două, trei, de rezervă, că nu se ştie niciodată ce se întâmplă cu ea! Nu puţini au fost şi cei care aveau şi ei un exemplar din această jucărie şi s-au oferit să îi doneze elefănţelul copilaşului. Acesta s-a dovedit a fi un elefănţel de la firma Carter’s, care nu se mai fabrică, din păcate.

Elefănţelul fugar, un elefănţel foarte iubit

Iar ca dovadă a faptului că acest elefant a fost şi este tare iubit stau şi anunţurile legate de el ce apar la o simplă căutare pe Google. Cam toate încep aşa „căutăm disperaţi elefănţelul de la Carter’s, care este jucăra preferată a copilului nostru!”

Dar cel mai emoţionant anunţ vine de la o mamă pe nume Natasha, care a postat în urmă cu trei ani pe un site specializat în găsirea jucăriilor identice cu cele pierdute.

„Caut elefantul gri de la Carter’s căruia noi îi spunem Elton. E gri deschis la culoare, iar când tragi de inelul bleu de la capătul lui se aude cântecul de leagăn al lui Brahms. El e totul pentru fiul meu şi avem nevoie disperată de el! A fost prima jucărie de pluş pe care eu şi soţul meu i-am oferit-o copilaşului nostru şi s-a ataşat de ea de mic. Am avut una de rezerva, dar bona a pierdut-o.

Am căutat peste tot, nu am găsit nimic identic, doar ceva similar ce a fost respins de fiul nostru. Nu ştiu cum să vă transmit ataşamentul, iubirea şi drăgălăşenia pe care copilul nostru le are pentru jucăria preferată. Sunt îngrozită de faptul că o să fie distrus dacă nu-l va mai avea. Elton e parte din familia noastră şi înseamnă mult pentru noi!”, a declarat Natasha pentru site-ul Plush Memories Lost Toy Search Service.

Cel mai plimbăreţ elefant!

Dar, revenind la elefănţelul de pe Reddit, pentru că până acum publicul a venit cu sute de imagini artistice, va lăsăm în compania a câtorva dintre ele! Iar dacă vreţi să le vedeţi pe toate, intraţi aici!

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

Foto: Reddit.com.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa