Tichetele de creşă – un beneficiu destinat angajaților părinți (P)

TOTUL DESPRE MAME
Tichet cresa cheque bebe Totul despre mame

Tichet cresa cheque bebe Totul despre mameTichetele pentru creşă – un beneficiu extra-salarial inovator destinat angajaților părinți

Pentru a-şi păstra şi recompensa în acelaşi timp salariații, angajatorii pot acorda tichete de creşă proaspeților părinți care revin la muncă mai devreme de 2 ani de la naşterea copilului.

 

Tichetele de creşă au în prezent valoarea maximă de 430 lei lunar, ceea ce reprezintă o bună parte din costul unei creşe private sau integral costul unei creşe de stat.

Avantajele angajatorilor:

Beneficiați în continuare de competența salariaților cu experiență;
Oferiți stabilitate echipei de lucru;
Evitați eforturile de recrutare, formare şi integrare a persoanelor nou venite în societate;
Asigurați un pachet salarial atractiv pentru fidelizarea angajatilor.

Avantajele salariaților:

Beneficiati de 430 lei în fiecare lună sub formă de tichete de creşă;
Vă bucurați de salariul actual şi de o gratuitate substanțială pentru a achita creşa sau grădinița copilului;
Continuați activitatea profesională şi vă consolidați poziția câştigată în societate;
Asigurați confortul atât de necesar în viața de familie.

Avantaje financiare:

0% taxe patronale;
0 % taxe salariale;

Pentru ca micuții să beneficieze de cele mai bune condiții, angajații părinți selectează unitatea educațională potrivită, iar echipa de afilieri Chèque bebe încheie parteneriate pentru toate solicitările făcute.

Salariații pot cheltui liber tichetele Chèque bebe în creşe de stat sau particulare, precum şi în unitățile educaționale specializate în servicii de îngrijire şi educație pentru copii cu vârste de până la 2 ani, respectiv 3 ani pentru copiii cu handicap.

Tichetele de creşă se acordă conform Legii 193/2006 privind acordarea tichetelor cadou şi a tichetelor de creşă şi normelor de aplicare a acestei legi.

Despre Chèque Déjeuner:

Chèque Déjeuner România se dedică meseriei de emitent de tichete cu valoare, acestea fiind instrumentele sociale prin care împărtăşeşte valorile sale sociale, de simplitate şi convivialitate. Aceste valori se traduc zi de zi prin utilizarea produselor Chèque Déjeuner: tichetele de masa, tichetele cadou Cadhoc, tichetele de creşă Chèque bebe, tichetele sociale Chèque de Services şi tichetele de vacanță Chèque Vacances.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa