10 dintre cele mai bune tatuaje ale părinților celebri

Magda Popescu
tatuaj Adele

Sunt persoane care se tatuează cu un simbol reprezentativ pentru un anumit eveniment din viaţă. Alții aleg să-și tatueze simboluri pentru hobby-uri sau nume de persoane dragi. Psihologii spun că tatuajul este o formă de exprimare, dar și o dovadă de dragoste când simbolul are legătură cu o persoană.

Multe celebrități au dedicat tatuaje micuților lor! Am ales pentru voi câteva dintre cele mai frumoase tatuaje ale părinților celebri! Iată favoritele noastre

Cântăreața Adele, tatuaj cu numele fiului

Cântăreața Adele are numele fiului ei – Angelo – tatuat pe mână și litera ”A” în spatele urechii.

tatuaj Adele

Angelina Jolie, povestea celor 6 copii

Angelina Jolie are tatuat pe umărul stâng un tribut adus celor șase copii. Tatuajul este alcătuit din coordonatele hărții pentru fiecare loc de naștere a copiilor ei.

tatuaj Angelina Jolie

Chris Martin, inițialele copiilor

Liderul Coldplay, Chris Martin, și-a tatuat inițialele numelor celor doi copii – Apple și Moses-  pe încheieturile mâinilor. 

tatuaj Chris Martin

David Beckham, desenul fiicei sale

David Beckham și-a tatuat pe piept numele fiicei sale, Harper, imediat ce aceasta s-a născut. De curând, vedeta și-a mai tatuat în palmă un desen realizat chiar de fiica sa.

tatuaj David Beckham

Drew Barrymore, numele celor 2 copii

Drew Barrymore și-a tatuat pe încheietura mâinii numele celor doi copii – Olive și Frankie. Adorabil!

tatuaj Drew Barrymore

Ewan McGregor, dedicație pentru fiice

Actorul britanic Ewan McGregor are un tatuaj complex dedicat celor patru fiice pe brațul drept.

tatuaj Ewan McGregor

Kanye West, ziua de naștere a fiicei sale

Superstar-ul american Kanye West și-a tatuat ziua de naștere a fiicei sale pe încheietura mâinii sale, în cifre romanice.

tatuaj Kanye West

Michael Buble, numele fiului

Dacă îl urmăriți pe Michael Buble pe Instagram, atunci veți ști deja cât de adorabilă este relația dintre el și cei doi băieți ai lui, Noah și Elias. Buble are numele lui Noah tatuat pe încheietura mâinii și spune că va exista unul și pentru Elias în curand!

tatuaj Michael Buble

Robbie Williams, tatuaj cu ursuleț

Robbie Williams are un tatuaj cu un ursuleț de pluș pentru fiica sa, Theodora, pe brațul stâng. Tatuajul vine de la porecla ei, Teddy.
tatuaj Robbie Williams

Foto: www.netmums.com

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa