Tați celebri topiți după copiii lor

19 tați celebri care se descurcă de minune în cel mai important rol al vieții lor, și anume rolul de părinte.

Roxana Ioana Ancuța
19 tați celebri și fericiți.
19 tați celebri și fericiți

  Sunt faimoși și sunt iubiți. Vezi care sunt acei tați celebri care sunt tare fericiți în rolul de părinte.

  Noi vă propunem o listă de 19 tați celebri. Voi vedeți care sunt preferații voștri și, eventual, ne puteți sugera și alte nume.

  1. Dwayne Johnson

  The Rock, Dwayne Douglas Johnson are trei fete cucuiete. „Mi-am dat seama că a fi tată este cea mai grozavă slujbă pe care am avut-o vreodată și cea mai grozavă slujbă pe care o voi avea vreodată.”

  2. Josh Duhamel

  Actorul american a fost căsătorit cu Fergie între 2009 și 2019. Au împreună un băiat în vârstă de 8 ani.

  3. John Legend

  Cântărețul și compozitorul american John Legend (42 de ani) este căsătorit și are doi copii (Luna și Miles). În august, anul trecut, soția lui Legend, Chrissy Teigen, a pierdut o sarcină, din cauza unei hemoragii care nu a putut fi oprită.

  4. David Beckham

  Unul dintre acei bărbați celebri mult îndrăgiți de fani este David Beckam. Mândru și fericit tată a patru copii. Recent, spunea că aceștia îl cam ”trolează” comentând deseori despre stilul în care se îmbracă.

  5. Chris Hemsworth

  Actorul american, starul din Thor, este căsătorit cu modelelul Elsa Pataky din 2010. Au trei copii împreună.

  6. Neil Patrick Harris

  Neil Patrick Harris și David Burtka sunt căsătoriți din 2014. În 2010 ei au devenit părinții a doi copii, gemeni, prin intermediul unei mame surogat.

  7. Kevin Hart

  Actorul american are patru copii, juniorul familiei născându-se în luna iunie 2021.

  8. Jeremy Renner

  Renner s-a căsătorit cu modelul canadian Sonni Pacheco pe 13 Ianuarie 2014, iar în decembrie 2015 au divorțat. Au împreună o fată în vârstă de 8 ani, a cărei custodie o împart.

  Jeremy Renner și fiica lui. https://www.instagram.com/p/BWule3uh7aS/ Source: Jeremy Renner/Instagram

  9. Vin Diesel

  Actorul este într-o relație cu modelul mexican Paloma Jimenez din 2007. Au împreună trei copii.

  10. Kevin Jonas

  Actorul și cântărețul american Kevin Jonas, component al trupei Jonas Brothers, care acum câțiva ani buni făcea furori printre adolescenți, este căsătorit din anul 2009 și are două fete.

  11. Mark Ruffalo

  ”Îmi plac acele momente în care copiii mei se deschid față de mine și încep să povestească despre ceea ce îi doare, despre problemele cu care se confruntă”.

  12. Jimmy Fallon

  Unul dintre cei mai mari entertaineri ai lumii, Jimmy Fallon, este căsătorit cu producătoarea de filme Nancy Juvonen din decembrie 2007. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul actriței Drew Barrymore. Au două fete născute cu ajutorul unei mame surogat.

  https://www.instagram.com/p/COqzCREgD7F/ Jimmy Fallon/Instagram

  13. Ricky Martin

  Ricky și partenerul său de viață, Yosef, un artist de origine suedeză, au patru copii. Lucia, Renn și gemenii Valentino și Matteo, toți născuți prin intermediul unei mame-surogat.

  14. Chris Pratt

  Chris Pratt are doi copii rezultați din relații diferite. Jack Pratt (5 ani) este fiul lui și al actriței Anna Faris (au stat împreună din 2009 și până în 2018) și Lyla Maria Pratt (1 an) rezultată în urma căsătoriei cu fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine Schwarzenegger.

  15. Justin Baldoni

  Justin Baldoni este căsătorit din 2013 cu actrița suedeză Emily Foxler și are doi copii.

  16. Stephen Boss

  Actorul, coregraful și producătorul Tv Stephen Boss are trei copii rezultați din relații diferite.

  17. Donald Faison

  Donald Faison, un actor și un tătic foarte ocupat (are șase copii).

  18. Michael Phelps

  Faimosul înotător american Michael Phelps, cel mai de succes și cel mai decorat olimpic al tuturor timpurilor, este căsătorit cu modelul și fosta Miss California USA (2010). Au împreună 3 copii.

  19. Cristiano Ronaldo

  Unul dintre fotbaliștii cu cele mai de succes cariere, Cristiano Ronaldo (foarte urmărit și în mediul online – are peste 300 de urmăritori pe Instagram) are patru copii împreună cu partenera sa Georgina Rodriguez.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa