Emoționantele imagini cu o gravidă în 36 de săptămâni, la sala de forță

Cristina Călin, redactor-șef

  Fotografiile cu femei însărcinate reușesc să trezească în noi tot felul de sentimente. Ne uităm la ele cu admirație și ne-am dori să avem și noi determinarea și curajul lor. Ne uităm la ele întrebându-ne ce-o fi în capul lor de-și pun în pericol copilul și viața pentru a fi în formă, când ar trebui să se gândească mai mult la scutece decât la aspect.

  Exercițiile fizice în sarcină

  sedință-foto-cu-gravida

  Și, totuși, sunt atât de mulți medici care le recomandă femeilor însărcinate să facă mișcare, aceste activități fiindu-le benefice atât ei, cât și copilului. Babycenter.com o prezintă pe Lauren, o viitoare mămică însărcinată în 36 de săptămâni cu cel de-al doilea copil, care merge la sala de gimnastică. La fel a făcut și când îl avea în pântece pe primul bebeluș. Atunci a mers la sală până la 40 de săptămâni și 3 zile de sarcină. ”Mișcarea și păstrarea unei forme fizice bune cât timp ești însărcinată este un mod fantastic de păstra starea de sănătate atât a mamei, cât și a bebelușui”, a declarat Lauren, conform sursei citate.

  Exerciţiile Pilates, ideale pentru mămici

  Sesiune foto cu gravida la sala de forță

  Cu 4 săptămâni înainte de a naște, Lauren ridică 45 de kilograme. Spune că tot ceea ce face este sigur și nu pune în pericol sănătatea copilului. Fiecare antrenament este supravegheat atent de un instructor profesionist, iar Lauren își cunoaște foarte bine corpul astfel încât nu face nimic care să o afecteze pe ea sau pe bebeluș.

  De ce avem nevoie de gimnastică prenatală

  Antrenamentele lui Lauren au fost imortalizate de JoAnn Marrero care a explicat că pentru ea este foarte important să surprindă aceste momente. ”Am făcut o sesiune foto cu gravida, tradițională, în mijlocul zăpezii, dar mi-am dat seama că este necesar să se vadă și această față a ei, pentru că este un stil de viață”,a spus JoAnn.

  Fotografiile au surpins-o la sală pe Lauren împreună cu fiul ei mai mare și soțul, Garett.

  În timpul primei sarcini, Lauren a mers la sală și spune ea, acest lucru a ajutat-o să nască foarte ușor. După aceea a făcut o pauză de 10 săptămâni pentru a se reface. Când a simțit că și-a recăpătat puterile s-a întors la antrenamente.

  Sportul îmbunătățește memoria copiilor

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Sursa foto: BabyCenter

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa