Reparaţiile şi intervenţiile casnice ajung mai uşor pe mâna specialiştilor

TOTUL DESPRE MAME

Serviciul Enel AsistentaÎn situațiile fără ieşire, apelează cu încredere la profesioniştii de la Enel Asistenţă!

De felul meu, sunt o tipă descurcăreaţă. Îmi place să fiu în control asupra „regatului” meu, aşa cum îi zic copiii casei noastre, nu mă dau în lături de la schimbatul becurilor, fixatul prizelor în perete, bătutul cuielor şi demontatul cu şurubelniţa al jucăriilor electrice, pentru a le schimba bateriile. Ba chiar îmi place să văd că sunt pricepută în atâtea domenii şi mi se pare că nimic nu e dificil.

Aşa mi-am spus şi vara trecută, când am rămas blocată în dormitor. De vină a fost combinaţia deloc inspirată de uşă deschisă – geam deschis, care a creat un curent sănătos ce a dus la trântirea puternică a uşii de la cameră. Eu, pricepută cum am şi spus că sunt, m-am apucat să trag de uşă cu putere, în speranţa că se va deschide. După două minute de zguduieli zdravene, a intrat în funcţiune şi piciorul drept, care se opintea în broască, poate-poate va reuşi s-o deblocheze. Tragedia n-ar fi fost atât de mare dacă de partea cealaltă a uşii nu s-ar fi aflat copiii, care erau destul de speriaţi de păţania mea şi mă întrebau dacă sunt bine.

Enel Asistenţă, mai priceput decât ajutorul domestic

După vreo 20 de minute de stat închisă în cameră, am reuşit să ies cu ajutorul soţului, care, întors acasă de la serviciu, a pus la muncă echipa surubelniţă – picior – cuţit cu lama groasă, lăsând în urmă o mamă în extaz că şi-a regăsit copii, dar şi o uşă complet deteriorată, un perete stricat şi o entorsă la picior. N-am mai trecut de-atunci prin nicio situaţie de felul ăsta, dar mă aştept oricând la ceva similar, la ce agitaţie e la noi în casă.

Din fericire, între timp am aflat de existenţa unui serviciu mult mai util şi mai competent (fără supărare, dragă tati), al cărui număr de contact va fi memorat în agenda telefonului, ca să poată fi apelat rapid în caz de mare nevoie. Serviciul se intitulează Enel Asistenţă, este furnizat de Enel, în parteneriat cu Europ Assistance şi conţine o nouă gamă de servicii de asistenţă dedicată reparaţiilor şi intervenţiilor casnice, în premieră pentru piaţă energetică din România.

Noul serviciu le va permite clienţilor rezidenţiali ai Enel Energie Muntenia şi Enel Energie accesul la o reţea naţională de profesionişti pentru asistenţă în reparaţii şi intervenţii casnice, care să le ofere servicii de calitate într-un timp scurt şi eficient, 24 de ore din 24.

Opţiunea Enel Asistenţă oferă o paletă largă de servicii: reparaţii şi intervenţii la instalaţiile electrice interioare, reparaţii de lăcătuşerie (deblocări uşi) şi reparaţii ale instalaţiilor de încălzire a apei (boilere electrice), prin intermediul unei reţele de companii specializate gestionate de Europ Assistance. În plus, clienţii care aleg varianta Enel Asistenţă+ primesc un număr nelimitat de intervenţii şi servicii de tractare a autovehiculului.

Ofertă variată cu noul serviciu Enel

Clienţii Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au acces la gama de servicii integrate de asistenţă dedicată reparaţiilor şi intervenţiilor casnice, prin două tipuri de oferte diferenţiate: pachetul Enel Asistenţă, ce le oferă clienţilor rezidenţiali acces la maximum 2 solicitări pe an, la preţul de 11,99 lei/lună (TVA inclus), şi pachetul Enel Asistenţă+, care le oferă clienţilor rezidenţial acces la un număr nelimitat de solicitări pe an şi servicii de tractare a autovehiculului, la preţul de 23,99 lei/lună (TVA inclus). Pentru fiecare dintre cele două pachete, costul unei intervenţii, acoperite de către abonament, este de maxim 450 RON.

Mai mult, clienţii ce deţin un cont MyEnel beneficiază de o perioadă promoţională – 2 luni gratuite de Enel Asistenţă, iar cei ce deţin un cont My Enel şi au în plus factura electronică activată se pot bucura de 4 luni gratuite din pachetul Enel Asistenţă.

Serviciul se adresează numai clienţilor rezidenţiali deserviţi de Enel Energie Muntenia şi Enel Energie, care se pot abona la acest serviciu prin contul MyEnel de pe http://www.enel.ro/ro/, sunând la numărul gratuit 0800 07 08 09  sau mergând direct la Punctele Enel.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa