Printul Harry vorbeste prima dată despre sarcina lui Meghan

TOTUL DESPRE MAME
meghan markle kensingtonroyal/Instagram

Printul Harry vorbeste prima dată despre sarcina lui Meghan. Prințul Harry este foarte încântat că va deveni tată. La scurt timp după ce a aterizat în Australia în prima vizită după ce a devenit Duce de Sussex, prințul a ținut un discurs la o recepție ținută în onoarea cuplului regal la Sydney. În timp ce se adresa mulțimii, Harry a vorbit și de sarcina lui Meghan și a fost mai mult decât evident că este încântat că va deveni tată.

Printul Harry vorbeste prima dată despre sarcina lui Meghan. „Nu ne-am fi putut gândi la un loc mai bun pentru a anunța venirea pe lume a copilului nostru”

„Este grozav să revin în Australia, mai ales că este prima călătorie a soției mele aici, sunt foarte încântat să îi arăt această țară a noastră”, a început prințul discursul. „Amândoi suntem foarte încântați să fim aici…”

La finalul discursului, Harry a adăugat: „În plus, nu ne-am fi putut gândi la un loc mai bun pentru a anunța venirea pe lume a copilului nostru, fată sau băiat….Vă mulțumim foarte mult!”

În timpul recepției, Meghan a stat alături de o fetiță adorabilă, cântăreața australiana Missy Higgins aducându-și cu cea micuța, pe nume Luna.

Înainte de a ajunge în Australia, Casa Regală a anunțat că prințul Harry și Meghan așteaptă primul lor copil în vara anului 2019. 

„Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt foarte fericiți să anunțe că Ducesa de Sussex așteaptă un copil în primăvara anului 2019. Altețele lor regale apreciază tot suportul pe care l-au primit de la oameni din toată lumea de la nunta lor care a avut loc în luna mai 2018 și sunt încântate să împărtășească această veste cu publicul”, se arata în anunțul făcut public în 15 octombrie 2018.

După cum arată lucrurile, Meghan se descurcă foarte bine cu sarcina, și amândoi se simt binecuvântați și încântați să devină părinți.

Te-ar mai putea interesa