Preţuieşte fiecare clipă de viaţă!

TOTUL DESPRE MAME

Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei lansează o noua campanie de atragere de fonduri în cadrul proiectului numit „Cumpară o caramidă”. Proiectul pledează pentru dreptul bolnavilor incurabili la o viaţă trăită fără durere, prin construcţia unui centru de îngrijiri paliative în Bucureşti, centru ce va asigura îngrijirea gratuită a mai mult de 2.000 de pacienţi anual! Campania caritabilă „Preţuieşte fiecare clipă de viaţă!”, organizată de Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei se desfăşoară în perioada 01 septembrie – 30 octombrie 2012.

Scopul campaniei este atragerea unei sume totale de minim 15.000 euro, sumă ce va acoperi o parte din costul construcţiei noului centru (valoarea a 15 paturi de internare). Această campanie este susţinută de  ProTv, Vision Media Plus, Cocor, Spectacular, Romexpo, Euro Mini Storage, 7 seri, Oxette, PRwave precum şi de  agenţia Saatchi and Saatchi şi actorul Dorian Boguţă, care şi-au oferit sprijinul pro-bono pentru realizarea spotului TV.

Pentru a te alătura şi tu celor care ne susţin şi a contribui la construcţia noului centru de îngrijiri paliative din Bucureşti TRIMITE SMS la 8838 cu valoarea de 2 euro* sau APELEAZĂ 0900900260 pentru o donaţie de 5 euro respectiv 0900900262 pentru 10 euro** 

O altă metodă pe care cei ce vor sa se implice mai mult o pot folosi este organizarea unor mici evenimente de strângere de fonduri, pentru care noi putem acorda consultanţă – detalii în pagina dedicată campaniei.

 

* Valoarea unui SMS este de 2 euro. Campanie susţinută de Cosmote, Orange şi Vodafone. Nu se percepe TVA.

** Campanie susţinută de Romtelecom. Nu se percepe TVA.

Pentru a viziona spotul TV sau pentru a afla mai multe informaţii, accesaţi http://www.hospice.ro/hospicebucuresti/index_ro.html

 

Cine suntem?

HOSPICE Casa Speranţei este cea mai mare organizaţie medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii şi adulţi cu boli terminale în Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002).

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii şi adulţi cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelenţă pentru Europa de Sud-Est.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa