Au încercat de 15 ori până au devenit părinți de fată

Cristina Călin, redactor
Familia Schwandt
Familia Schwandt la ferma lor din Lake View.

Un cuplu din Michigan a dovedit că dacă îți dorești cu adevărat ceva și încerci de suficient de multe ori ai toate șansele să reușești. De 15 încercări au avut nevoie pentru a li se îndeplini visul de fi părinți de fată.

Kateri Schwandt și soțul ei Jay, ambii în vârstă de 45 de ani, au devenit în sfârșit în noiembrie 2020 părinții unei fetițe. Maggie Jayne a fost întâmpinată cu multă dragoste de cei 14 frați ai săi, a raportat Detroit Free Press .

„Suntem bucuroși și foarte entuziasmați să o primim pe Maggie Jayne în familia noastră”, a declarat Jay. „Anul acesta a fost memorabil în atât de multe feluri, din atâtea motive, dar Maggie este cel mai mare dar pe care ni l-am putea imagina vreodată”, a continuat bărbatul.

Maggie
Micuța Meggie, mult așteptată de părinți

O așteptau de mult, dar tot nu erau pregătiți pentru o așa surpriză

Micuța Maggie a cântărit 3,400 g. Numele ei a fost ales astfel încât să cuprindă un prenume de la ambii părinți. Al doilea nume al lui Kateri este Margaret, în timp ce Jayne este un derivat de la prenumele tatălui.

Bebelușa este așteptată acasă de frații ei Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco și Finley, ale căror vârste variază între doi ani și jumătate și 28 de ani.

„Părinții mei au fost în sfârșit binecuvântați cu fetița pe care nu au crezut niciodată că o vor avea. Au trecut vreo 12 ore de când ne-a spus tata și încă nu ne vine să credem ”, a declarat Tyler, fiul cel mare pentru Free Press .

frații mai mari
Frații mai mari au întâmpinat-o cu toată dragostea pe surioara lor.

Fratele mai mare spune că acum vor avea mai multe responsabilități, pentru că vor trebui să fie mult mai atenți. Capacul vasului de toaletă va trebui lăsat în jos, vorbele vor trebui alese mai atent. ”Casa arată ca acum ca sediul unei frății”, a spus fratele cel mare.

O dragoste adolescentină transformată într-o familie numeroasă

Kateri provine și ea dintr-o familie cu 14 copii. Pe Jay l-a întâlnit încă din primul an de liceu și s-au căsătorit în 1993. Ambii au absolvit Universitatea de Stat Ferris. La finalul studiilor aveau deja 3 băieți. Cei doi și-au continuat studiile, cu mastere care să le permită să își continue carierele la nivele mai înalte.

Familia este vedeta unui show de televiziune, 14 Outdoorsmen. „Dacă ar fi să avem o fată, cred că am intra în stare de șoc. Nu mi-ar veni să cred.”, a spus Kateri. „Am experimentat toate lucrurile de băieți. Ne-ar plăcea să vedem și cum este să fim părinți de fată”, a spus atunci și Jay.

Familia Schwandt
Familia Schwandt la ferma lor din Lake View.

Cei 17 locuiesc în Lake View la o fermă care este peste 80.000 de hectare, iar reality show-ul lor promovează diverse activități în aer liber.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa