Mărțișoare pentru colege, educatoare și învățătoare, realizate de mămici care lucrează de acasă

Theodora Fintescu, redactor

Dacă vă doriți mărțișoare lucrate manual pentru colegele, educatoarele și învățătoarele copilului, vă ajutăm cu o selecție de produse realizate de mămici care lucrează de acasă și fac parte din comunitatea Work At Home Moms România. Țineți cont de faptul că mărțișoarele sunt lucrate cu migală, iar vânzarea lor le ajută pe mămici să obțină venituri în timp ce își îngrijesc copiii, acasă.

Mărțișoare cu mesaje personalizate

Riciu Meșterește vă propune magneți din lemn, vopsiți manual, care conțin mesaje personalizate. Preț: 20 de lei/ bucata. Culorile și mesajul pot fi alese de beneficiar. Realizatoarea mărțișoarelor face și lămpi de veghe din lemn, personalizate cu numele copilului, iar toate materialele pe care le folosește sunt ecologice și non- toxice.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Mărțișoare- broșe pentru fetițe

Alessya Handmade are mărțișoare pentru domnișoare cochete, personalizate după preferințe (5 lei/buc) și prevazute cu ac de broșă. Pe pagina mămicii găsiți o serie de decorațiuni personalizate din fetru: nume pentru camera copilului, aranjamente florale din fetru, personaje etc.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Mărțișor util, din lemn

Cum o arde Chițibuș: mărțișor-creion, personalizat. Preț: 10 lei. Pe pagina ei găsiți ustensile de bucătărie, casete din lemn, brățări din lemn etc, iar toate materialele sunt personalizate prin pirogravură.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Mărțișoare din lemn, gravate

Laser Craft Design: mărțisoare din lemn, gravate, cu mesaj sau nume, decupate sub orice formă. Pe pagina mămicii găsiți ornamente gravate cu laser, rame foto, trofee, agende personalizate, pahare gravate etc.

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane

Felicitări de 8 Martie

Hippo atelier creativ: Felicitările sunt originale, create special pentru a fi oferite doamnelor și domnișoarelor de 1 Martie. Prețul unei felicitări este de 5 lei. Pe pagina mămicii găsiți o serie de materiale (carnețele, felicitării, invitații, semne de carte) cu ilustrații originale, realizate de ea.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Mărțișoare cu licheni

Bucurii By Mossart: Găletușe cu licheni- 15 lei/ bucata. Produsul are 5,5cm înălțime și 6cm diametrul. Pe pagina ei găsiți și alte variante de mărțișoare cu licheni colorați, atât pentru fetițe, cât și pentru femei.

Este posibil ca imaginea să conţină: floare şi mâncare

Mărțișoare pictate, pentru fetițe

Toysori– mărțișoare pictate manual, pe lemn. Pe pagina mămicii găsiți accesorii colorate pentru copii, tăvițe de moț personalizate, trusouri, cutii pentru păstrarea amintirilor, pernițe, jucării pentru bebeluși etc.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Mărțișoare din fetru

Mânuțe Dibace: Pe pagina acestei mămici găsiți materiale educaționale și figurine handmade din fetru. Pentru luna martie, mămica a pregătit mărțișoare cu diverse animale și mărțișoare- clamă pentru fetițe (5-7 lei bucata), și broșe simple sau cu lavandă pentru doamne (5-15 lei/ bucata)

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa