Mamele de pe Youtube, sursă de ispirație. Câștigă milioane de dolari!

Cristina Călin, redactor
mamele de pe YouTube

Mamele cu blog sunt o resursă importantă de informații, însă peste ocean câștigă din ce în ce mai mult teren mamele de pe YouTube, care își împărtășesc experiența prin intermediul vlogurilor.

YouTube a dat recent publicității o listă cu cele mai urmărite mame, unele dintre ele având și milioane de urmăritori. Multe dintre ele au trecut de faza de hobby și câștigă sume de bani frumoase, uneori cu șase cifre. ”Cu atâtea tutoriale, cu atâtea mame care caută ajutor pe internet, comunitatea canalelor YouTube de parenting crește în mod constant, iar multe dintre vlogerițe devin voci puternice”, a declarat pentru usatoday.com Kevin Alloca, director în cadrul Youtube.

WhatsUpWoods, 231.000 urmăritori

Vlogul WhatsUpWoods urmărește viața unei familii cu 4 membri, inclusiv ultima sarcină a mamei de la anuțarea acesteia până la nașterea copilului.

This Gathered Nest, 199.000 urmăritori

Dacă credeați că aveți o casă plină, mai gândiți-vă puțin! Angela cea care ține vlogul This Gathered Nest are o familie formată din 7 persoane, dintre care 3 copii adoptați, unul dintre ei având sindromul Down.

KKandbabyJ, 450.000 urmăritori

La sfârșitul lui 2015, Keren and Khoa de-abia aveau 1,000 de urmăritori. De când au anunțat că vor fi părinți vlogul lor a explodat. Ba chiar, în februarie 2016 Keren și-a deschis propriul ei canal care a ajuns la peste 200.000 de urmăritori.

Bramty Juliette, 387,000 urmăritori

Bramty este una dintre mamele de pe YouTube. Este o femeie tânără și marea majoritatea a filmulețelor pe care le postează sunt despre experienșa ei și a soțului ei ca părinți.

Domo and Krissy, 1.4 milioane urmăritori

La început a fost un vlog despre relația lor, dar cu timpul a devenit un documentar despre lupta cu infertilitatea, tratamentul acesteia, sarcina și, mai apoi, nașterea copilului.

Mamele de pe YouTube câștigă milioane de dolari

Slyfox Family, 700.000 urmăritori

Vlogul acestei familii nu este mai vechi de un an și jumătate. În acest interval au postat 450 de filmulețe. Cum au ajuns la această cifră de urmăritori într-un timp atât de scurt nu este greu de imaginat având în vedere că filmul despre o petrecere la piscină a avut 28 de milioane de vizualizări.

We Are the Davises, 587.000 urmăritori

Vlogul familiei Davise este despre provocări. Fiecare film are la bază un concurs din interiorul familiei ceea ce face totul mult mai distractiv și mai antrenant.

Mama Rug, 512.000 urmăritori

Mama Rug a început vlogul în 2017, însă succesul i se datorează fiului său FaZe Rug care era deja faimos pe YouTube. Vlogerița vorbește despre divorț, hărțuire sau le împărtășește urmăritorilor rețete.

Mila Diverte, 487.000 urmăritori

Mila Diverte este mamă de gemeni și nu are foarte multe filme postate. Succesul ei se datorează prezenței în emisiunea braziliană Planeta das Gêmeas.

Generația care depinde de Like-uri

The Ingham Family, 396,000 urmăritori

Familia Ingham are 4 copii și a postat în ultimele 14 luni peste 420 de filme pe YouTube. Cel mai celebru urmărește familia în dimineața de Crăciun.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa