Liebherr a lansat în Bucuresti primul mono-brand shop din Europa

Raluca Dumitrică
Liebherr - Totul despre mame
Frigiderele Liebherr, inovatie si calitate
Liebherr - Totul despre mame
Frigiderele Liebherr, inovație și calitate

Faimoasele frigidere nemțești pot fi acum studiate pe îndelete în Swan Office Park din Pipera

Producătorul mondial de aparatură frigorifică de înaltă calitate Liebherr a lansat pe 11 februarie, în București și alături de Marelvi, importator oficial al produselor frigorifice germane în Romania, primul mono-brand shop din Europa. Cu un decor care combină caracteristicile ultramoderne ale produselor expuse și latura clasică redată de renumele acestui brand german cu tradiție, shop-ul mono-brand aduce într-un singur loc aparatele electrocasnice Liebherr concepute sub exigența calității germane și a design-ului de excepție, confirmate în mod repetat de institute independente.

Shop-ul mono-brand, o experiență completă

Decizia deschiderii acestui mono-brand shop a fost luata în urma creșterii constante a vânzărilor și a interesului pentru acest brand manifestat de consumatorii din România. Situat în Swan Office Park din Pipera, showroom-ul prezintă o linie reprezentativă de produse frigorifice ce răspund nevoilor și gusturilor variate ale consumatorului român. Lansarea vine după o investiție de aproximativ 100.000 de euro în amenajarea showroom-ului și prezentarea produselor frigorifice. Investiția a fost gândită pentru a facilita consumatorului român o experiență completă a brandului Liebherr și a calității pe care acesta o reprezintă. Aici vizitatorul poate descoperi câteva dintre produsele vedetă ale mărcii, inovații la nivel mondial, cum ar fi combina frigorifică CBP(esf) 4043, care, cu un consum de doar 129 kilowati pe an, redefinește eficiența energetică -consumul său este echivalent cu cel al unui bec de 15 W și face parte dintr-o clasă de eficiență energetică nou creată: A+++ (-20%).

Calitatea, design-ul și inovația Liebherr, acum într-un singur loc

Ca specialist în industria frigiderelor și congelatoarelor premium, Liebherr dezvoltă în permanență soluții inovatoare pentru o păstrare îndelungată a prospețimii alimentelor, pentru o utilizare cât mai ușoară și pentru un consum cât mai scăzut de energie electrică. Materialele de calitate superioară, prelucrarea perfectă până în cele mai mici detalii, design-ul exclusivist și tehnologiile de producție dintre cele mai moderne, sunt câteva dintre argumentele ce susțin renumele Liebherr.

Liebherr a revoluționat standardele combinelor frigorifice odată cu patentarea tehnologiei BioFresh, ce permite menținerea alimentelor la o temperatură puțin peste 0°C, la umiditatea ideală, păstrând astfel prospețimea acestora pentru o perioadă mult mai îndelungată decât în frigiderele obișnuite. Datorită acestei tehnologii, consumatorii pot beneficia de o alimentație mai sănătoasă, deoarece în compartimentul BioFresh, fructele, legumele, produsele lactate, carnea, peștele sau fructele de mare își conservă vitaminele și mineralele, gustul, precum și aspectul atractiv.

Pe lângă aceste calităţi, Liebherr a devenit deja un reper pentru pasionații de vin datorită vitrinelor pentru vinuri cu caracteristici speciale, care asigură climatul perfect pentru un vin de calitate: temperatura de depozitare constantă, calitatea optimă a aerului, umiditate ridicată, poziție corectă a sticlelor și protecție UV potrivită.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa