Lăsați-ne în pace! Vrem să ne otrăvim copiii!

Mama lui Victor
  Mi-au tot ajuns sub ochi sau pe la urechi, în ultima perioadă, povești despre crema Aur Derm. Aur curat părea să fie, așa ziceau cei care o folosiseră. Aur curat era și pentru pielea bebelușilor. Am citit și mărturii ale unor mămici care ridicau în slăvi crema-minune. Aur Derm rezolva orice!

  De unde vine aurul?

  Mimoza, smirna și propolisul fac combinația neprețuită din crema minune, care zice-se repară tot. Orice problemă dermatologică ai, aurul acesta din plante îi vine de hac cât ai zice pește. Minune! Totul dispare ca prin minune!
  Cum de funcționează combinația aceasta de plante nu se întrebau prea mulți. Produsul era natural și avea rezultate miraculoase cum numai baghetele magice ar fi putut realiza. Că erau trei plante cu așa impact nimeni nu punea sub semnul întrebării? Să fie ele atât de eficiente? Cum de n-am aflat de asta până acum? Ce-or fi păzit mayașii sau dacii noștri de n-au descoperit ei combinația aurită? Să ne fi lăsat și nouă cu limbă de moarte leacul, nu să stăm până după anii 2000 s-o descopere Laur Med Plant!
  Cum de reușesc niște plante să facă astfel de minuni nici nu mai contează! Dă rezultate? Se vede? Scrie pe ea că e naturală? Asta e tot ce contează! Dăm peste tot, folosim cu toții, ne tratăm copiii, e minunată.

  Se află adevărul… și Laur Med Plant e prins cu cioara poleită

  Crema Aur Derm este un cocktail nociv de diclofenac, lidocaină, benzocaină, procaină, ketoconazol, hidrochinonă, rezorcină, și va fi retrasă de pe piață în perioada următoare de către Inspecția Sanitară de Stat. Iată ce a transmis Agenția Națională a Medicamentului: 

  • Agenția Națională a Medicamentului informează cu privire la produsul AUR DERM CREMA CU MIMOZA, SMIRNA ȘI PROPOLIS!
   Crema a fost notificată ca și produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, conținând în realitate substante active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriacă de profil, care a emis o alertă în acest sens.
   Produsul nefiind înregistrat ca și medicament, Agenția Națională a Medicamentului a intreprins toate demersurile care se impuneau în acest caz, în limita de competență a instituției.
   Având în vedere posibilul impact negativ asupra sănătății persoanelor cărora li se administrează acest produs, Agenția Națională a Medicamentului atenționează pacienții, publicul larg să nu achiziționeze AUR DERM CREMA CU MIMOZĂ, SMIRNĂ ȘI PROPOLIS, aflat încă pe piață, până la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmată de distrugerea produsului.

  Etichetată de producător drept un produs naturist, cosmetic, crema conţine „un cocktail toxic de substanţe medicamentoase – diclofenac, lidocaină, benzocaină, procaină, ketoconazol, hidrochinonă, rezorcină”, a explicat, pentru HotNews.ro, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Naţionale a Medicamentului, Anca Crupariu. Cel mai probabil, producătorul a ales să introducă pe piaţă crema ca produs naturist, nu ca medicament, din cauză că procedura de autorizare a unui medicament este mult mai strictă şi durează mult mai mult (câţiva ani), în timp ce pentru un produs naturist este suficientă o simplă notificare, spune purtătorul de cuvânt al Agenţiei Naţionale a Medicamentului: „Un produs naturist este mai uşor de autorizat. Autorizarea de punere pe piaţă pentru un medicament este un studiu care durează câţiva ani, pentru un produs naturist este o simplă notificare.”
  Totul despre mame a publicat recent și replica medicului dermatolog Mihaela Leventer: Adevărul despre crema minune Aur Derm.

  Reacțiile unor mame au fost dincolo de orice închipuire

  Au existat mai multe categorii: cele care întrebau de unde o cumpără, cele care spuneau că la ele și la copiii lor a funcționat, cele care vedeau o conspirație a industriei farma și un interes clar de a retrage de pe piață un produs eficient (pentru că e natural și ieftin) și cele care o trăgeau de guler pe doamna Leventer că și-a permis să zică așa ceva despre Aur Derm: are ea studii să zică asta? A studiat ea crema aia? De ce se bagă?

  Unde dai și unde crapă

  Am întrebat mai sus ce-au păzit dacii și mayașii, dar după reacțiile din urma articolului respectiv, e din ce în ce în mai clar că știau eu ceva. Trebuie să fi știut ei că în 2019, noi vom ajunge să ne tratăm singuri. Nu contează că vine un doctor, cu ani de studii si practică în spate, și explică foarte clar că produsul X nu e bun. Nu contează că s-au făcut investigații și s-a descoperit că produsul conține altceva decât ce anunța pe etichetă.
  Nu contează că e nociv de la un capăt la altul, medicina e ceva la care, Slavă Domnului, ne pricepem cu toții și știm foarte bine ce e sănătos și ce nu. Nu ne trebuie să școală să ne tratăm și nu avem nevoie să vină cineva să ne spună nouă de ce un produs care dă rezultate e toxic. Rezultatele lui se văd, ne scapă de toate bolile, așa că, practic, lăsați-ne în pace! Vrem să ne otrăvim!

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa