Povestea impresionantă a femeii care are 5 copii fără să fi născut vreodată

Cristina Călin, redactor

Povestea lui Heather și a lui Jason este impresionată. Sunt părinții a 4 copii și mai au grijă și de al 5-lea fără ca Heather să fi născut vreodată. Și-a dorit atât de mult să fie mamă, încât îi iubește pe cei 5 băieți fără rezerve.

Când avea doar 6 săptămâni, părinții lui Heather și-au dat seama că are probleme în zona stomacului și au dus-o la medic pentru a vedea despre ce este vorba. În urma unei ecografii, medicii au constatat că ovarele nu erau așezate așa cum trebuie, așa că au decis să i le scoată cu totul.

Ajunsă la vârsta adolescenței, fata a aflat de la mama ei că nu va putea avea copii niciodată. Chiar de la acea vârstă fragedă a hotărât că atunci când va mai crește va adopta și a început să citească despre ce presupune acest lucru. Totuși, și-a dat seama că nu este o veste pe care i-o va da ușor celui de care își va lega destinul.

Una dintre primele fotografii pe care Heather și Jason le-au pus pe contul lor de social media în căutarea unui bebeluș adoptabil

În viața ei de adult a apărut Jason, tatăl a doi băieței mici, de care Heather s-a îndrăgostit. Cu timpul ei au format un cuplu, dar înainte de a se logodi acesta a aflat secretul care o măcina pe viitoarea ei soție. Erau foarte puțini cei cu care îl împărtășise și îi era frică de reacția bărbatului. Acesta i-a prins fața în mâini și i-a spus că pentru el nu contează modul în care copiii vor ajunge în familia lor.

Mesajul care le-a dat speranțe

Din acel moment, au început să caute un bebeluș pe care să îl adopte. Primul pas a fost să scrie pe conturile lor de social media ce își doresc, iar la scurt timp au făcut și o pagină de Facebook în care au investit bani și timp. Au folosit și contul de Instagram pe care au pus poze din viața lor, astfel încât potențiala femeie însărcinată care ar fi vrut să își dea copilul spre adopție să îi cunoască mai bine. Cu timpul au început să fie contactați de diverse persoane, însă multe dintre ele s-au dovediat a fi înșelătorii. Un mesaj de pe Facebook le-a atras atenția.

O femeie le spunea că are o prietenă însărcinată care își dorește o familie pentru bebelușul ei. Pe 1 septembrie au primit un telefon de la o femeie cu care au vorbit mai bine de o oră și jumătate și cu care au păstrat legătura. Jason și Heather erau fericiți! Aveau îndoieli totuși, pentru că femeia nu le trimisese niciodată vreo dovadă a faptului că ar fi însărcinată. Chiar și așa ceva îi făcea să aibă încredere în ea. Partea rațională din ei a decis totuși să își actualizeze profilul pe care îl aveau pe un site de adopții.

Heather și Jasons asistă la nașterea primului lor copil, Andy

Pe 2 octombrie au primit un mesaj de la o altă femeie însărcinată, căreia i-a plăcut profilul lor și și-a dorit să îi cunoască. S-au întâlnit la cină cu potențiala mamă care le-a arătat o ecografie cu un bebeluș băiețel. Cât timp au stat împreună, Heather a avut chiar ocazia să simtă mișcările din burtă ale celui mic. Gravida, care era o elevă, i-a întrebat dacă chiar vor să îi adopte copilul și dacă îl vor iubi toată viața. 3 săptămâni mai târziu cei doi soți asistau la nașterea lui Andy. Heather a fost prima care l-a luat în brațe și i-a sărutat mâinile micuțe. Era 30 octombrie 2017.

Cât timp s-au acomodat cu Andy, au continuat discuțiile cu prima femeie de la care au vrut să adopte. Nu aveau nicio dovadă de la ea, în ianuarie 2018 au primit un telefon de la ea prin care erau anunțați că ar vrea să le dea lor copilul spre adopție. În același timp le-a trimis și ecografia care îl înfățișa pe viitorul lor băiețel.

Cu mama naturală a celui de-al doilea băiețel, Ellis

În următoarele două săptămâni, cei doi soți s-au tot frământat și s-au gândit cum se vor descurca cu 2 bebeluși foarte mici. Totuși, au acceptat și șase săptămâni mai târziu zburau spre Missouri pentru a o cunoaște pe femeia însărcinată și pe cei șase copii ai ei. În acea noapte și-au cunoscut celălalt fiu, pe Ellis. Tot Heather a fost cea care l-a strâns prima dată în brațe și i-a sărutat picioarele.

Andy și Ellis, cei doi copii ai lui Heather și Jason

Păstrează legătura cu părinții naturali ai copiilor

Acum Jason și Heather aveau 2 bebeluși născuți la 4 luni distanță. Au păstrat legătura cu mamele biologice ale băieților. Le trimit poze, iar cu părinții lui Andy se întâlnesc chiar în parc. Pe unul dintre frații mai mari al celui de-al doilea bebeluș l-au adus la ei în vizită pentru 10 zile, dar s-au înțeles atât de bine că a rămas toată vara. În această perioadă a început să joace fotbal și a fost selectat într-o echipă, așa că Jason și Heather au rugat-o pe mama lui să îl mai lase la ei ca să își urmeze visul, iar ea a acceptat.

5 copii
Andy, Ellis și fratele natural al lui Ellis

Acum, cei doi soți cresc 5 copii, doi dintre ei foarte mici. Doi sunt ai lui Jason din prima căsătorie, iar bebelușii sunt acum oficial parte din familia lor. Cei doi sunt dovada că poți fi o familie chiar dacă prin venele tuturor nu curge același sânge.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa