De acum, călătorim 4inmasina!

TOTUL DESPRE MAME

Le explicăm copiilor noștri cât este de important să reducem emisiile de carbon, îi rugăm să oprească apa atunci când se spală pe dinți și îi învățăm să colecteze separat și să recicleze, dar, cu toate acestea, nu putem să renunțăm la mașină. Vă regăsiți în acest scenariu? Ei bine, iată ce ne-am propus noi: să nu mai circulăm niciodată cu mașina goală sau aproape goală, indiferent dacă e vorba de un drumul zilnic până la școala copiilor sau de plecarea în vacanță. În felul acesta, vom reduce amprenta de dioxid de carbon și le vom va o lecție adevărată de ecologie celor mici!

 

De acum, circulăm 4inmasina!

Începând de luni, 22 aprilie 2013, chiar de Ziua Pamântului, la adresa www.4inmasina.ro este disponibil un nou serviciu de carpooling dedicat publicului din România. Acest serviciu are în vedere promovarea comportamentului de împărțire a mașinii cu alți pasageri, cu scopul de a reduce traficul și emisiile de carbon, dar și de a diminua cheltuielile cu combustibilul sau a face parcursul drumului mai distractiv.

Astfel de servicii de carpooling (împarțire a mașinii în drumurile obișnuite din oraș sau pe rutele externe) sunt folosite de milioane de utilizatori în tările vest europene sau peste Ocean, unde există și benzi speciale pe autostrăzi sau locuri de parcare dedicate mașinilor cu mai mult de doi pasageri. Și publicul din România prezintă interes pentru acest gen de serviciu, dovadă fiind grupurile organizate pe rețeaua de socializare Facebook sau cele câteva site-uri existente.

 

Este simplu să fii eco!

Ce aduce diferit 4inmasina față de inițiativele existente în România este o platformă realizată în mod profesionist, ușor de folosit, cu un inventar online complet, care include atât un website clasic, cât și aplicații Facebook, iOS și Android. Toate acestea sunt gândite pentru ca utilizatorii din România să o găsească ușor accesibilă și să o folosească din ce în ce mai des, de oriunde s-ar afla.

„Lucrurile se schimbă rapid în modul în care călătorim și iată că acum putem ajunge la mare în două ore, în condiții de siguranță. Mai știm că foarte mulți oameni circulă frecvent pe anumite rute, de cele mai multe ori fără alți oameni în mașină. Tot așa, în orașe oamenii cu mașini folosesc zilnic același traseu, la aproximativ aceleași ore, circulând un singur om în mașină. Plecând de aici și luând în considerare evoluția fenomenului în Europa de Vest, vrem să punem la dispoziția celor interesați un serviciu transparent și ușor de utilizat (în curând serviciul va fi portat și pe terminalele mobile), în care oamenii vor putea alege cele mai bune oferte în funcție de rating și experiența celor care le oferă, pentru cea mai bună experiență de drum, cu costurile cele mai mici și cel mai bun confort”, declară Ioana Proca, Project Manager 4inmasina.

 

Ne vedem în drum spre școală, da? Ne recunoașteți ușor, suntem 4inmasina!”

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa