Cum arată prințesele Disney dacă devin mame?

Alexandra Irimiea

  Prințesele Disney sunt de-a dreptul fermecătoare! Au reușit să ne intre pe sub piele și nouă, adulților, nu doar pe micuțelor fetițe. Și ce nu e de plăcut la ele?! Sunt frumoase, suple, gingașe și cumva au parte, întotdeauna, de un fantastic Făt-Frumos. Dar cum ar arăta ele dacă ar fi… mame?

  Un artist american, Isaiah Stephens, și-a pus această întrebare, dar nu a așteptat cuminte să vadă ce lume de vis plăsmuiesc producătorii de la studiourile Walt Disney. Mai degrabă și-a dat singur răspunsul punându-și imaginația la încercare. Ei bine, iată la ce concluzii a ajuns:

  1. Prințesa Aurora ca mamă – Frumoasa Adormită

  disney-princesses-parents

  Nu suntem obișnuite s-o vedem pe prințesa noastră adormită chiar în „chinurile facerii”. Ne bucurăm însă că prințul ei este alături de ea, cel puțin pentru suport moral și… o „mână de fier” de donat. „Pun pariu că acum, chiar în aceste momente, Aurora își dorește ca blestemul să fie activat”, a spus Isaiah Stephens despre propria ilustrație.

  2. Prințesa Belle ca mamă – Frumoasa și Bestia

  disney-princesses-parents2

  Ce imagine idilică! Drăgălașa Belle își alăptează fericită micuțul chiar afară, pe o bancă. Este însă atentă și se acoperă pentru a nu deranja privitorii.

  3. Printesa Pocahontas ca mamă – Pocahontas

  disney-princesses-parents3

  Pocahontas a fost aici surprinsă într-un moment de tandrețe cu bebelușul ei. Până la urmă, nimic nu se compară cu dragostea de mamă!

  4. Prințesa Rapunzel ca mamă – O poveste încâlcită

  disney-princesses-parents4

  Ei bine, să fii mamă are și momentele ei… „urât mirositoare”. Iat-o aici pe năstrușnica Rapunzel încercând să-l șteargă la funduleț pe bebelușul ei. Însă neînfricatul ei prinț stă cuminte, bine ascuns în spatele ei, cu masca de gaze pusă.

  5. Prințesa Ariel ca mamă – Mica Sirenă

  5. Prințesa Ariel - Mica Sirenă

  Iată încă un moment de care cred că nicio mămică nu a reușit să scăpe. Cu toate ne amintim etapa diversificării și cum am încercat să-i dăm bebelului nostru un pireu hrănitor de legume. Dar, în mod paradoxal, cu cât era mai sănătos și mai hrănitor, cu atât avea șanse mai mari să ajungă oriunde numai în gurița lui nu.

  6. Prințesa Elsa ca mamă – Regatul de Gheață

  6. Prințesa Elsa - Regatul de Gheață

  Și cum altfel ar putea fi copilul Elsei dacă nu tot o mică creatură a zăpezii? Cei doi își pot face propria lume de vis, magică, oricând vor.

  7. Prințesa Mulan ca mamă – Mulan

  7. Prințesa Mulan – Mulan

  Iată doi părinți fericiți și nerăbdători să-și cunoască bebelușul din burtică! Așa am fost și noi, o dată, mai demult, nu-i așa? Mâna sus cine are acum burtică! 🙂

  8. Prințesa Jasmine ca mamă – Aladdin

  8. Prințesa Jasmine – Aladdin

  Și încă o pereche de părinți entuziasmați. Aladdin cred că abia așteaptă să-și plimbe bebelușul pe covorul magic. Cred că va fi o metodă sigură de adormit sau de scăpat de colici.

  9. Prințesa Tiana ca mamă – Prințesa și Broscoiul

  9. Prințesa Tiana – Prințesa și Broscoiul

  Iată că și tații o pățesc, nu doar mamele. Prințul Naveen, cel care a fost broscoi, nu poate avea parte decât de o singură minune în viața lui! Iar asta s-a întâmplat atunci când a redevenit om după a fost sărutat de aleasa inimii lui. Din păcate pentru el, bebelușii sunt mai imprevizibili de atât!

  10. Prințesa Cenușăreasa ca mamă – Cenușăreasa

  10. Prințesa Cenușăreasa

  Iat-o și pe Cenușăreasa într-o ținută modernă, de casă, cum l-a prins pe micuțul ei poznaș jucându-se tocmai cu pantofii ei de cristal. Cu toate știm acea senzație când copilul tău îți umblă nestingherit prin lucrurile la care nu ai vrea să aibă acces.

  Artistul Isaiah Stephens a postat această întreagă colecție de ilustrații pe pagina sa de Facebook, dar și pe Instagram. Ei bine, v-a plăcut cum arată prințesele Disney în ipostaze de mămici? Care este favorita voastră?

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa