Cum arată acum celebrii octupleți. Micuții, crescuți de o mamă singură cu 14 copii, încep noul an școlar

TOTUL DESPRE MAME

Nadya Suleman a devenit celebră în 2009 când, în urma fertilizării in vitro, a rămas însărcinată cu octupleți. În acel moment, avea deja 6 copii, 4 băieți și 2 fete, o parte concepuți natural, iar alții prin fertilizare in vitro. 

Femeia și-a crescut singură cei 14 copii, iar cheltuielile lunare pe care le avea cu casa se ridicau la 9.500 de dolari pe lună. Când octupleții erau mici, mama lor a avut o perioadă în care devenise dependentă de alcool și droguri, și o alta în care, pentru a aduce bani acasă, a început să joace în filme pentru adulți. Acum, femeia are 42 de ani, locuiește în California, are un job part-time de consilier pe probleme familiale, și în restul timpului se ocupă de copiii ei.

Octomama, dependentă de alcool și actriță în filme pentru adulți

Recent, Nadya Suleman, căreia i s-a spus și Octomama, a ajuns din nou în interesul publicului, după ce a publicat pe Instagram o fotografie cu octupleții care se pregătesc de începerea școlii. Nadya susține că acum este o mămică echilibrată, recunoscătoare pentru ceea ce are și că vrea să fie un model pentru copiii ei, motiv pentru care a și renunțat la filmele pentru adulți.

După ce a născut octupleții, a reușit să slăbească 64 de kilograme, iar acum, pentru a se întreține, aleargă zilnic zeci de kilometri, face sport și încearcă să mănânce sănătos. După ce a slăbit, a pozat goală pentru câteva reviste pentru femei și se declară mândră că a ajuns la acest rezultat.

Nadya Suleman, femeia care a născut 8 copii odată. Cum arată octupleții astăzi

 

 

 

 

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa