Combinații de culori pentru camera copilului – tendințe

Anca Vlad

Până la un punct, camera copilului reprezintă lumea lui. Din acest motiv pe lângă alegerea unei combinații de culori pentru camera copilului, părinții trebuie să aleagă în primul rând siguranța. Abia după aceea se pot gândi la… tendințe, sugerează Joyce Slaton pe babycenter.com.

Atunci când viitorii părinți încep să aranjeze camera bebelușului, ei pornesc la drum, de cele mai multe ori, „înarmați” cu o schemă de culori sau o anumită temă. Probabil însă că, la scurt timp după ce au pornit în această expediție, își dau seama că dacă știi ce înseamnă albastru sau modern, nu înseamnă că e ușor să amenajezi într-un mod cât mai confortabil și plăcut camera în care micuțul lor își va petrecere mare parte din timp. De fapt, trebuie să știe să pună alături mobilele și accesoriile.

Privarea de somn a mamei și sindromul morții subite la bebeluși

Idei originale pentru diferite combinații de culori pentru camera copilului

Așadar, trebuie început cu… începutul, așa că poate ar fi bine să pui la punct un plan de bătaie: La ce combinație de culori te-ai gândit? Oare această nuanță de galben se va potrivi cu cea de verde? Oare leagănul va avea stabilitate pe genul acesta de covor? Dacă acest proces ți se pare obositor și nu dă rezultatele la care ai visat, atunci e posibil să devii frustrată.

Tot ce trebuie să știi despre babywearing

De aceea, Joyce Slaton a apelat la Design Seeds pentru inspirație. Ca punct de plecare, artiștii de aici îți oferă… un bol cu bomboane Skittles de la care să pornești și să faci tot felul de combinații de culori pentru camera copilului. Cu ajutorul lor, poți pune la punct o paletă coloristică armonioasă.

Iată câteva fotografii care te vor ajuta să creezi o încăpere minunată, primitoare și călduroasă:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: babycenter.com

 

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa