Ce spun fotografiile postate pe rețele sociale despre personalitatea ta

TOTUL DESPRE MAME

  Ce spun fotografiile postate pe rețelele sociale despre noi? Ce tipuri de complexe ascund pozele pe care le postăm, de care nici nu ne dăm seama?

  Bright Side analizează cele mai comune tipuri de fotografii de pe rețelele sociale și oferă câteva explicații psihologice care stau în spatele lor.

  Tipuri diferite de selfie (făcute în oglindă, în lift…)

   

  A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

  Abundența de selfie-uri în contul cuiva arată nevoia excesivă de recunoaștere și aprobare a altora, dar și vanitate sau narcisism.

  Selfie-uri sexy

   


  Fața de rățușcă spune lumii un mesaj de genul: ”Sunt liberă, gata să experimentez”.

  Pozele de cuplu

   

  A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


  Este o demonstrație a relației și a faptului că o percepi drept puternică și de lungă durată. Este o modalitate de a spune lumii: „Nu sunt singură, sunt iubită și apreciată”.

  Dacă ai un cont care are o mulțime de astfel de fotografii, ar trebui să te întrebi dacă chiar ai nevoie de așa ceva? Posibil să existe și o nevoie ascunsă de a dovedi ceva fostului partener sau pentru a câștiga concurența cu prieteni mai puțin norocoși.

  Poze cu copiii

   

  A post shared by Shakira (@shakira) on


  Aici există două variante. Dacă dai share pozelor cu copiii tăi și le pui ca poză de profil, este un indiciu clar că ești obosită de viața de adult. Ascunde o nevoie subconștientă de întoarcere la copilărie și de a fi ocrotită.
  În cea de-a doua variantă, dăm share pozelor cu copiii noștri sau celor făcute împreună cu ei. Este o modalitate de a spune: „Sunt mamă iar asta este cea mai mare realizare a vieții mele”.

  Poze cu animale

   

  Femeile pun în general poze drăguțe cu pisoi, cățeluși, iepurași. Astfel de fotografii indică sentimentalismul și imaturitatea celui care are un astfel de cont.

  Fotografii cu natura

   


  Dacă ai multe astfel de fotografii în contul tău, ești în punctul în care îți spui că viața este un succes și poți admira natura. De asemenea, arată oboseala vieții frenetice de fiecare zi, și nevoia de intimitate și contemplare a naturii.

  Poze haioase

   


  În aparență, proprietarul unui astfel de cont are încredere în el și este ironic. Sau poate doar râzi ca să îți ascunzi problemele?

  Multe imagini de la birou

   

  Dacă ai un cont ce conține multe fotografii la birou, atunci viața profesională și realizarea în societate sunt clar foarte importante pentru tine. Pentru proprietarul unei astfel de pagini, este foarte important să arate că sunt profesioniști de înaltă clasă și că au un statut privilegiat.

  Poze reale, fără Photoshop

   

  Astfel de fotografii arată că te percepi așa cum ești. Astfel de oameni folosesc rețelele sociale pentru a comunica cu prietenii sau pentru job și nu ca o ocazie pentru a se prezenta în toată gloria. Preferă să nu facă tot timpul poze și să le share-uiască, ci mai degrabă să le trăiască din plin.

  Dacă ți-a plăcut acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa