Britney Spears, însărcinată după ce instanța i-a permis să își scoată steriletul

Cristina Călin, redactor
britney spears însărcinată

Britney Spears este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Artista care mai are doi băieți, în vârstă de 15 și 16 ani, a anunțat că este gravidă cu iubitul ei, Sam Asghari.

Cântăreața a făcut anunțul pe contul ei de Instagram. „M-am îngrășat atât de mult înainte să merg în vacanța din Maui. M-am gândit: „La naiba…ce s-a întâmplat cu stomacul meu?”. Soțul meu mi-a spus: „Ești doar însărcinată cu mâncare”. Atunci m-am gândit și am făcut un test de sarcină. Ei bine…aștept un bebeluș. Patru zile mai târziu burtica era mai mare. Crește! Dacă sunt doi acolo, s-ar putea să-i pierd”, a scris Britney Spears.

În aceeași postare, artista a mai scris și despre depresia femeilor însărcinate, menționând că și a suferit în timpul sarcinilor anterioare. „Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau periculos dacă o femeie se plângea în acest fel cu un copil înăuntrul ei. Însă acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi. Mulţumesc lui Iisus, nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secret rezervat”, a scris ea, adăugând că plănuieşte să facă yoga zilnic pentru a-şi menţine corpul şi mintea viguroase.

Tatăl copilului este antrenor de fitness

Sam Asghari și Britney Spears în vacanța din Maui

Sam Asghari, antrenorul în vârstă de 28 de ani, pe care artista l-a întâlnit în 2016 pe platoul de filmare al unui videoclip, a postat și el pe pagina de Instagram un mesaj emoționant despre viitorul copil: „Căsătoria și copiii sunt o parte naturală a unei relații puternice, plină de dragoste și respect. Am așteptat să fiu tată cu nerăbdare. Este cel mai important lucru pe care îl voi face vreodată”.

Partenerul lui Britney este de origine iraniană, dar a emigrat în SUA, când avea 12 ani, împreună cu tatăl său. A făcut fotbal în timpul liceului și al facultății. Și-a început cariera de model la 21 de ani când a urcat pe scenă la un show în Palm Springs. Acum este și este antrenor de fitness.

Cei doi s-au cunoscut inițial în 2016 când el a participat la videoclipul ”Slumber Party” al cântăreței. Apoi au făcut schimb de numere de telefon, au ieșit în oraș să mănânce sushi și au rămas împreună.

Britney Spears, o viață de la extaz la agonie

În iunie 2020, cântăreața în vârstă de 40 ani a câștigat în instanță dreptul de a se căsători și de a-și înlătura steriletul pe care era obligată să îl poarte pentru a nu mai rămâne însărcinată. Controlul deplin asupra vieții ei îl avea tatăl său. A ajuns în această situația în 2008 în urma numeroaselor decizii greșite care i-au pus în pericol atât viața ei, cât și pe cea a copiilor ei.

Problemele lui Britney au început în 2007, după ce s-a încheiat divorțul de Kevin Federline, când a pierdut custodia băieților lor. În perioada imediat următoare ea a fost în atenția publicului printr-o serie de acțiuni care denotau starea psihică precară în care se afla. Faptul că s-a ras în cap și că a atacat un fotograf cu o umbrelă au fost picăturile care au umplut paharul. Cântăreața părea că nu mai face față situației în care se află de ceva timp.

Începutul carierei

Britney a fost în lumina reflectoarelor încă de când era foarte mică. A apărut într-o emisiune televizată la doar 11 ani, iar la 17 devenea celebră în întreaga lume odată cu lansarea hitului ”…Baby one more time”. A devenit repede un model pentru adolescenții acelor vremuri. Rămâne chiar și astăzi cel mai bine vândut artist adolescent al tuturor timpurilor cu peste 50 de milioane de albume vândute până la 20 de ani conform Guiness Book (Cartea Recordurilor), mass-media atribuindu-i titlul onorific de „Prințesa Muzicii Pop” .

Până în 2005, Britney câștigă două premii Emmy și un premiu Grammy, dar și mai multe premii MTV Music Awards. Pe cât era mai mare succesul din viața profesională era mai mare, cu atât viața ei personală părea mai dezordonată. În ianuarie 2004 s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, în Las Vegas, însă mariajul nu a durat decât 55 de ore. Mama artistei l-a anulat din cauza  „lipsei integrității morale” a domnișoarei Spears.

Căsătoria și Federline și mamă pentru prima dată

Britney și cei doi băieți din prima căsătorie

6 luni mai târziu, în iulie 2004, s-a logodit cu dansatorul Kevin Federline, pe care îl cunoscuse în urmă cu 3 luni. Presa a urmărit cu interes povestea celor doi, mai ales că Federline își părăsise iubita, pe Shar Jackson, care era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor. Britney și Kevin s-au căsătorit pe 18 septembrie 2004, însă mariajul și-a intrat în drept după 3 săptămâni, așa cum era prevăzut în contractul prenupțial.

În septembrie 2005, Britney naște primul ei copil, pe Sean Preston Federline, iar în septembrie 2006 devine mamă pentru a doua oară, odată cu nașterea lui Jayden James Federline. Două luni mai târziu artista intentează divorț motivând diferențe ireconciliabile. Britney trece prin momente nu tocmai bune, fiind internată într-o clinică de dezintoxicare de droguri în Antigua. Stă acolo doar o singură zi. În noaptea următoare, ea și-a ras tot părul din cap cu o mașină de tuns la o frizerie în Tarzana, Los Angeles. La scurt timp după acest incident a recunoscut că nu știe de ce a reacționat în acest fel.

În iulie 2007, când divorțul a fost pronunțat, cei doi aveau custodie comună asupra copiilor. În octombrie însă cântăreața pierde custodia. Motivele nu au fost date publicității niciodată.

13 ani sub tutela tatălui

Britney și tatăl ei pe vremea când lucrurile mergeau bine

În ianuarie 2009, Spears și tatăl ei James au obținut un ordin de restricție împotriva fostului ei manager Sam Lufti, fostul iubit Adnan Ghalib și avocat Jon Eardley, care, conform documentelor din instanță, au încercat să preia controlul asupra afacerilor lui Spears. Ordinul de restricție le interzice lui Lutfi și Ghalib apropierea la mai puțin de 250 de m de Britney sau de casa ei, precum și de oricare membru al familiei ei.

Artista a promis că va scrie o carte biografică în care va clarifica toate aceste momente în viața ei, în special situația prin care a ajuns să fie sub tutela tatălui ei timp de 13 ani.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa