Al Pacino, tată la 83 de ani. Iubita lui, foarte tânără, a fost partenera de viață a lui Mick Jagger (79 de ani)

Conform zvonurilor, actorul a cerut un test de paternitate.

Ileana Mirescu
AL PACINO

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară, la vârsta de 83 de ani. Iubita lui, Noor Alfallah, de 29 de ani, a dat naștere unui băiețel, ce va purta numele Roman. Vestea a fost confirmată de managerul actorului, Stan Rosenfield.

Al Pacino și Noor sunt împreună din timpul pandemiei, însă nu au dat mai multe detalii cu privire la acest aspect. Prima lor apariție publică a fost în aprilie 2022. Un apropiat al cuplului a declarat pentru Daily Mail că ea își dorea un copil de ani de zile și că celebrul actor este foarte fericit. Cei doi au împărtășit prima dată vestea cu publicul când Noor era însărcinată în 8 luni.

Controversele din jurul cuplului

Potrivit publicației britanice, în jurul cuplului au existat o mulțime de controverse, mai ales că înaintea lui Al Pacino, Noor l-a avut partener pe Mick Jagger (79 de ani). Speculațiile au apărut mai ales după anunțul sarcinii. Apropiați ai cuplului au declarat presei că actorul nu a știut despre sarcină până aproape de finalul ei, când avea deja 6 luni. La acel moment, relația dintre cei doi părea terminată. De asemenea, zvonurile din celor doi spun că bebelușul nu a fost conceput pe cale naturală.

Au apărut informații care susțin că Al Pacino a cerut un test ADN prenatal după ce a refuzat să creadă că ar putea „lasă însărcinată orice femeie”. Al și Noor, care și-au ținut povestea de dragoste în mare măsură ascunsă de când a început în timpul pandemiei, nu au răspuns public niciunuia dintre aceste zvonuri. Totuși Noor a publicat o fotografie cu cei la o la o expoziție de artă în aprilie 2022, dorind să arate că le este bine împreună.

Cine este Noor Alfallah

Noor Alfallah, care lucrează ca producător, a absolvit Școala de Arte Cinematografică a Universității din California de Sud înainte de a-și continua studiile la Universitatea din California Los Angeles, unde a obținut un master în producție de film și TV, potrivit Deadline.  Alfallah provine dintr-o familie bogată și a fost crescut în Beverly Hills, California. „Noor provine dintr-o familie foarte înstărită și este matură pentru vârsta ei. A avut multe experiențe de viață datorită creșterii sale”, a declarat pentru Entretaiment Tonight o sursă apropiată femeii. Potrivit acesteia tatăl lui Noor este mai tânăr decât Al Pacino.

În timpul studenției, ea a lucrat pentru regizorul Bennett Miller și pentru Plan B Entertainment și ICM Partners fondate de Brad Pitt și Jennifer Aniston. Noor a produs scurtmetrajul La Petite Mort, care fost selectat la Festivalul de Film de la Beverly Hills și la Festivalul de Film HollyShorts. În ceea ce privește viitoarele ei proiecte, Alfallah este creditată pe IMDb  ca producător al filmului  Billy Knight,  cu Pacino în rol principal.

Câți copii mai mare Al Pacino

Actorul mai are încă 3 copii de vârstă adultă. Cea mai mare dintre fiice sale are 33 de ani, Julie Marie, cu profesoara de actorie, Jan Tarrant, și doi gemeni de 22 de ani, Anton și Olivia, cu actrița Beverly D’Angelo.

Al Pacino a câștigat numeroase premii și distincții pe parcursul carierei sale. Este cunoscut în special pentru rolurile sale remarcabile din filme precum „The Godfather” (1972), „Serpico” (1973), „Dog Day Afternoon” (1975), „Scarface” (1983), „Heat” (1995), „Scent of a Woman” (1992), pentru care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa