Acest cuplu a ținut să petreacă alături de embrionii lor o zi plină de aventuri!

Alexandra Constantin

Nu mulți părinți pot să spună că și-au ținut bebelușii în brațe înainte ca ei să se nască. Dar Samantha și Mickey Clark au avut această oportunitate. Ei au avut alături de embrionii lor o zi plină de aventuri.

Cuplul a ales să facă procedura de fertilizare in vitro pentru a ajunge să devină părinți. În tot acest proces ei au primit o cutie mare de carton ce conținea un rezervor de metal unde erau depozitați embrionii lor crioconservați, cutie ce trebuia dusă la o nouă clinică după ce ei s-au mutat.

„Medicii au vrut să ne trimită cutia cu embrioni prin intermediul unui serviciu de curierat la o clinică situată mai aproape de casa noastră. Apoi am văzut mai multe filmulețe în care se arăta cum se transportau multe dintre astfel de colete și am decis că nu e bine să alegem transportul cu ajutorul firmei de curierat”, a explicat Samantha, potrivit www.scarymommy.com.

În schimb celor doi le-a venit o nouă idee. ,,Medicul embriolog ne-a spus că multe dintre cupluri iau cu ei cutia, așa că și noi am făcut acest lucru”, a spus Mickey Clark. Cei doi au decis să facă mai multe poze cu cutia unde erau depozitați embrionii în drum spre noua clinică. „Mergeam să luăm cutia când ne-a venit ideea să facem mai multe poze cu ea. Am râs cu lacrimi atunci. Am luat cutia și apoi a început ziua plină de aventuri”, au mai spus cei doi.

,,A fost pur si simplu unul dintre acele lucruri pe care te gândești că nu o să poți să-l mai faci vreodată. Acei embrioni erau și sunt copiii noștri. Erau pentru noi ca și cum tocmai ce au venit pe lume”, a mai adăugat Samantha.

În aventura de o zi ei au fost cu cutia de embrioni la un loc de joacă, dar și pentru a adopta un cățeluș.

Apoi Mickey i-a ,,învățat” pe embrioni cum să lovească cu o bâtă de baseball. Iar în drumul lor au făcut și o scurtă vizită bunicilor.

„Știam de dinainte de căsătorie că o să am probleme când o să doresc să rămân însărcinată. Și asta deoarece eram diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, cu endometrioză, dar și cu alte probleme de sănătate. Așa că am decis să nu facem o nuntă care să ne coste mult și să începem procedurile de adopție, dar și tratamentele pentru infertilitate“, a povestit Samantha.

Cei doi au spus că medicul le-a explicat că embrionii puteau să fie depozitați în acel rezervor cel mult două zile, iar ei au ajuns cu cutia la noua clinică patru ore mai târziu. Patru ore în care au ales alături de embrioni primul brad de Crăciun, în care au făcut prima plimbare cu căruciorul, dar și multe alte lucruri pe care părinții obișnuiesc să le facă alături de copiii lor.

Samantha și Mickey au devenit părinți în luna august 2017. Ei au tripleți pe care i-au numit: Shepherd Thomas, Eleni Lynn și Ayla Sue.

Ce e și mai special în tot acest demers? Anume că micuții au poze cu ei încă dinainte de a se naște, când erau în stadiul de embrioni în acel rezervor metalic din cutia mare de carton. Încă de pe atunci se distrau alături de părinții lor.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa