VIDEO Copil răpit din parc, salvat de frații lui, care au luat atitudine!

TOTUL DESPRE MAME

Trei frați în vârstă de 10 ani- Brenden, 8 ani – Delicia și 2 ani – Owen se jucau fără a fi supravegheați de un adult în parcul de lânga casa doamnei care le era babysitter. Un bărbat s-a apropiat de ei, l-a luat pe băiețelul de 2 ani și a fugit cu el. Totul s-a întâmplat într-un orășel cu 500 de locuitori (Sprague, Washington).

Camerele de supraveghere ale unui magazin din apropiere au filmat momentele care au urmat răpirii copilului de 2 ani. Bărbatul apare de nicăieri, îl ia rapid pe băiatul cel mic și începe să fugă către un cartier învecinat. Este momentul în care sora cea mare a lui Owen decide că nu poate lăsa pe nimeni să îi rănească fratele și începe să fugă după el. În timp ce alerga, fetița țipă din toate puterile către toți cei din jur cerând ajutor.

”Fetița a venit alergând și țipând tare”, a povestit un martor ocular, Dorothy Giddings.

Țipetele fetiței au alertat și doi adolescenți care imediat au început să alerge cu ea după cel care îi răpise fratele. Suspectul a abandonat în cele din urmă copilul într-o parcare goală și a continuat să fugă.

Videoclipul de mai jos a surprins întreaga scenă și oferă detalii în plus despre cum trebuie acționat atunci când un copil este răpit.

Băiețelul în vârstă de 2 ani este în siguranță, alături de familia lui, însă cel care l-a răpit nu a fost încă identificat.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa