Nașteri neobișnuite: A născut 4 copii într-un an… și nu sunt cvadrupleti!

Monica Gaina

Nașteri neobișnuite. O mămică în vârstă de 30 de ani, din Țara Galilor, a născut patru copii într-un interval de un an și micuții nu s-au născut în același timp.

Până în 2015, Becky John avea o singură fetiță, Kayla, în vârstă de 9 ani. Însă doar un an mai târziu avea să fie mama biologică a încă 4 copii, potrivit www.netmums.com

Patru copii în 11 luni

Becky a dat naștere celei de-a doua fetițe, Mya, la începutul anului 2015. Atât mama, cât și tatăl fetelor, Jason Evans, au vrut ca Mya să aibă frați apropiați ca vârstă de ea, așa că au decis să mai facă un copil.

Când Mya avea doar câteva săptămâni, Becky a aflat că este din nou însărcinată. Însă la prima ecografie, au descoperit trei inimi care băteau… Becky și John așteptau tripleți!
M-am uitat cu atenție la ecran să văd cu ochii mei, să fiu sigură, și am numărat trei inimi care băteau. Era adevărat – eram gravidă cu tripleți. Copiii au fost concepuți pe cale naturală, ceea ce se întâmplă foarte rar”. Articolul continuă mai jos:

După 34 de săptămâni de sarcină, Becky i-a întâmpinat pe Ryan, Raya și Phoebe. Micuții s-au născut prin cezariană, în ianuarie 2016.

Eram așa de mare în ultima parte a sarcinii, încât abia mă mai mișcam, iar medicii au vrut să facă cezariană mai devreme pentru că dacă aș fi intrat în travaliu, lucrurile nu ar fi mers prea bine”, a povestit mama pentru site-ul Barcroft Media.

Copiii s-au născut cu toții sănătoși iar după șase săptămâni la terapie intensivă au fost trimiși acasă. Becky spune că încă se acomodează cu statutul de mamă cu cinci copii: „Am luat un căricior special, pentru că tripleții aveau doar două săptămâni când Mya a făcut un an. Însă este minunat că tripleții și Mya sunt așa de apropiați ca vârstă”.

Cât de apropiați ca vârstă sunt copiii tăi? Care crezieste diferența perfectă de vârstă între frați?

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa