7 frați au fost adoptați împreună după ce au stat ani de zile în orfelinate

TOTUL DESPRE MAME

O familie cu doar trei membri a devenit o familie cu 10 membri după ce au adoptat șapte frați care și-au petrecut aproape toată viață în grija statului.

Josh și Jessaka Clark, din Rincon, Georgia (SUA), nu mai sunt doar părinții băiatului lor de 3 ani Noah, ci au devenit părinți și pentru Maria, 14 ani, Elizabeth, 11 ani, Guillermo, 10 ani, Jason, 8 ani, Kristina, 7 ani, Katerin, 7 ani, și James, 5 ani.


“A fost extrem de emoționat. Sincer, încă mi se pare că trăim ceva suprarealist”, a declarat Jessaka Clark, în vârstă de 25 de ani, pentru ABC News, după ceremonia de adopție.

Cei șapte frați au intrat în viața familiei Clark pentru prima data în luna aprilie 2016. Cei doi soți știau că vor să adopte un copil încă de când s-au căsătorit, în urmă cu 5 ani. La doi ani după ce au devenit părinți, au fost sunați de un manager de caz și întrebați dacă vor să ia în grijă cei șapte frați.


“Josh a închis telefonul și a spus: «Ce zici de șapte?» Eu am întrebat: «Un copil de șapte ani?», «Nu, șapte copii!» Ne-am rugat în acea noapte, iar când ne-am trezit am spus într-un glas: «Dacă nu noi, atunci cine?!»”.

Cei șapte frați, care până acum au trăit în diverse sisteme de plasament, s-au mutat deja în casa noii familii, iar actele de adopție au fost finalizate și aprobate de instanță.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa