Itsy Bitsy a aflat ce îşi doresc femeile

Raluca Dumitrică
Femeie fericita Itsy Bitsy | Totul despre mame
Itsy Bitsy știe care sunt dorințele femeilor!
Femeie fericita Itsy Bitsy | Totul despre mame
Itsy Bitsy știe care sunt dorințele femeilor!

Rolul de mamă şi cel de soţie sunt o prioritate pentru mamele care ascultă acest post de radio

Printr-un sondaj realizat on-line in luna februarie a acestui an, Radio Itsy Bitsy a aflat că pentru majoritatea mamelor care ascultă acest post de radio principalele priorităţi în viata lor sunt rolurile de mamă şi de soţie, împlinirea sufletească şi dezvoltarea profesională fiind mult mai puţin importante. Din răspunsurile date de cele 210 participante la sondaj reiese că femeile cer ajutorul abia când nu mai au timp sau sunt la capătul puterilor şi atunci apelează în principal la soţ sau la părinţi. Sondajul Itsy Bitsy a mai scos la iveală faptul că doar 24,3% dintre femei sunt conştiente că fericirea depinde doar de ele însele.

Partenerul de viaţă, văzut ca un ajutor de nădejde

Majoritatea doamnelor intervievate au declarat că fericirea lor depinde de alţii, 59,2% dintre ele legând starea de bine de soţ, 69,1% de copil, restul factorilor care aduc fericire în viaţa femeilor fiind viaţa profesională sau chiar societatea. “Lipsa de fericire-împlinire sufletească este dată de prioritatea în care aceste femei îşi aşează rolurile. Atâta vreme cât altceva sau altcineva decât tu însâţi reprezintă prioritatea principală pentru tine în viaţă, starea de împlinire sufletească devine aproape imposibilă şi are consecinţe pe termen lung, mai degrabă decât scurt. Mai precis, în momentul în care copilul părăseşte cuibul familial, sau relaţia de cuplu s-ar rupe, aceste persoane îşi vor pierde busola. Consider deci, că împlinirea sufletească sau personală ar trebui să ocupe primul loc”, a comentat rezultatele sondajului Urania Cremene, Master Trainer&Parenting Coach.

Deşi sunt adesea împărţite între foarte multe roluri în viaţă – cel de mamă, de soţie, de profesionistă sau de gospodină – femeile se gândesc să apeleze la ajutorul altora, doar în ultimă instanţă. Din sondajul Itsy Bitsy am aflat că 84,6% dintre femei apelează în primul rând la sprijinul soţului/partenerului, solicitând cu precădere ajutor în gospodărie, supravegherea sau transportul copilului, dar şi suport emoţional – ascultare, înţelegere şi sfătuire. Peste 52% dintre femeile intervievate cer ajutor divin atunci când dau de greu, rugându-se pentru linişte sufletească, sănătatea lor şi a familiei, pentru înţelepciune şi răbdare.

Doar 5% dintre aceste femei apelează la ajutor de specialitate, precum terapeut sau coach şi atunci când o fac, se confruntă deja cu situaţii de criză. Pentru a se relaxa şi a-şi recupera starea de bine, femeile care au participat la sondaj au declarat că ascultă muzică, fac o plimbare, aleg să gândească pozitiv sau să se roage. Apoi, în preferinţele lor de metode de regenerare urmează: ciocolata, somnul, sportul, lectura sau joaca cu cel mic. “Bucuria o regăsesc împrejurul meu, în interiorul meu ascunsă, neîncrezătoare, stingheră, inhibată uneori, îmi mai regăsesc bucuria abundentă, autentică în natură, în oamenii pe care îi am alături, în bucuria noilor contacte, în persistenţa vechilor relaţii, în zâmbetele întoarse ca un bumerang”, a declarat una dintre mămicile ascultătoare Itsy Bitsy.

Martie, o lună plină de surprize pentru femei la Itsy Bisty FM

În luna martie Itsy Bitsy FM le oferă femeilor exact ceea ce-şi doresc: ascultare, apreciere, inspiraţie pentru o viaţă mai bună şi motive de relaxare. Surprizele pregătite pentru doamnele ascultătoare includ premii de răsfăţ, emisiuni tematice, dedicaţii muzicale atent alese şi vorbe de apreciere şi susţinere. În plus, Itsy Bitsy îşi asumă rolul de inspiraţie pentru soţii şi copiii ascultătoarelor, pe care îi vor provoca să le facă exact surprizele pe care şi le doresc doamnele.
“Ştim că mamele sunt adesea atât de concentrate pe nevoile copiilor şi ale familiei, încât uită să mai aibă grijă şi de ele. De aceea, în luna martie vrem ca toate femeile să se simtă susţinute, înţelese şi ajutate să-şi ofere momente de relaxare şi de bucurie. Şi le-am întrebat direct pe ele de ce au nevoie cu adevărat, creând apoi programe speciale pentru starea lor de bine. Aşa că, staţi pe frecvenţa Itsy Bitsy FM şi surprizele vor fi multe!”, a declarat Nadia Tătaru, Director General Itsy Bitsy FM.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa