Schimbi garderoba copilul de Paște? Ce zici de haine cu personaje Disney la superofertă (P)

Cristina Călin, redactor-șef

  Știți momentul acela din an pe care mamele îl tot amână și îl tot amână până într-o sâmbătă când simt că nu se mai poate? Tot deschid ușa șifonierului și văd stive  de bluze, tricouri, colanți, pantaloni, tricouri și au impresia că are copilul haine până se însoară. Dimineața când trebuie să îl echipeze pentru grădiniță constată, după ce probează copilul cu câteva bluze, că nu prea are cu ce să îl îmbrace, pentru că au rămas mici.

  Și, iată-mă pe mine, plină de avânt, sâmbătă cu noaptea-n cap băgată toată în șifonierul copiilor. Am scos mai întâi tot ce era acolo. Doamne, cât de mare era maldărul de haine! Când le-oi fi cumpărat pe toate?! Apoi am început să le selectez, iar la final au rămas de pus la loc, foarte, foarte puține. Practic, nu mai aveam prea multe variante pentru ținutele lor nici de parc, nici de școală sau grădiniță. Ce era mai tragic în toată povestea asta, era că rămăseseră mici fix cele cu personajele lor preferate de film sau de desene animate. Cum să le spun eu acum că nu mai există tricouri cu Spiderman sau Elsa? Știți cum sunt mamele. Trebuie să ia măsuri.

  Obosită de la atâta sortat, șters praful și așezat mi-am făcut o cafea și m-am așezat pe canapea butonând telefonul. După ce am văzut ce au făcut toți prietenii reali și virtuali toată ziua, am început să caut oferte la hăinuțe cu desene Disney ca să îmi dau seama dacă în urma cumpărăturilor urmează să ne anulăm vacanța de vară sau nu. Știți că tot ce are imprimat un cap de Elsa sau un picior de Spiderman costă cam cât 5 obiecte similare fără personajele cu pricina. Aveam și pretenții: să fie din bumbac, să fie imprimeurile frumoase, să nu fie nevoie să fac înconjurul orașului să le cumpăr și să nu aibă prețul cât producția filmului din care fac parte desenele. Căutam să fie atât simple, dar mai ales cu modele, că altfel se isca o mare tragedie la noi în casă. În centrul atenției sunt încă prințesele Disney pentru fată și mașinile din Cars, Spiderman și Captain America pentru puștiulică. Aș fi preferat să le găsesc pe toate în același loc, pentru liniștea mea și a picioarelor mele.

  haine cu personaje Disney

  Haine cu personaje Disney pentru toate vârstele

  Cum sorbeam eu din cafea, ajung pe site-ul Carrefour, unde mi se deschide o pagină cu zeci de hăinuțe pentru toate vârstele. Pe ele îmi zâmbesc personajele Disney pe care le căutam. Scrie că e și reducere de 25% și nu doar atât: colectia Licente e disponibila în magazinele Carrefour și online pe carrefour.ro/TEX. Mă uit la ceas și văd că e o oră potrivită pentru ieșit din casă, mai ales că își făcuse și cafeaua efectul.

  Mai întâi am făcut o listă cu ce ar trebui să cumpăr în funcție de necesități, având în vedere și hainele rămase în dulap după curățenie. Pentru băiat, la grădiniță, am pus pe listă: 4 tricouri, 3 perechi de pantaloni de trening, 2 pijamale cu mâneca scurtă, 3 seturi de șosete, 3 seturi de chiloței, 1 hanorac, 2 bluze cu mânecă lungă. Pentru fetiță, la școală, am hotărât să cumpărăm 5 tricouri, 2 perechi de pantaloni de trening, 3 perechi de colanți, 2 dresuri, o fustă, o rochie, 3 seturi de șosete, 3 seturi de chiloței, 1 hanorac și 2 bluze cu mânecă lungă. Listele sunt importante pentru a respecta cât de cât bugetul și sunt o șansă de a economisi.

  haine cu personaje Disney

  Am ajuns în magazin, împreună cu piticii, care și-au ales fiecare haine cu personaje Disney și nu numai, după preferințe și nevoie. Eu am avut rolul de consultant și de finanțator. Dacă tot eram acolo și era și o reducere așa de consistentă, am ales câteva obiecte vestimentare și pentru copiii unor prieteni cu care urmează să ne vedem pe Paște.

  Așa că dacă aveți în plan și voi să schimbați/îmbunătățiți garderoba celor mici în această primăvară vă recomandăm să nu ratați superoferta de 25% reducere la confectii, accesorii, încălțăminte Disney și alte licențe, disponibilă în magazinele Carrefour și online pe carrefour.ro/TEX.  

   

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa