Cum scapi de burtă până la sărbători?

Iulia Mirică
cum-sa-scapi-rapid-de-burta-totul-despre-mame

Metode să scapi de burtă rapid

Vacanța de iarnă aduce familia și prietenii la un loc pentru a sărbători împreună tradițiile și o atmosferă frumoasă, plus o grămadă de ocazii în care vrei să arăți bine.

Așa că ne-am gândit că ai vrea să scapi de burtă până la sărbători, pentru a arăta excelent și pentru avea curaj să porți rochiile cele mai severe din șifonier!

Nu toate aceste strategii sunt opțiuni pe termen lung pentru a pierde în greutate. O schimbare a stilului de viață într-unul sănătos este singura modalitate dovedită de a pierde în greutate și a menține greutatea ideală. Ți-am pregătit câțiva pași care te vor ajuta să scapi de apa în exces și de burtică pe o perioadă scurtă de timp, până la sărbători.

Nu sări peste mese

Este indicat să mănânci normal toate mesele de pe zi. Oamenii care sar peste mese pentru a reduce din calorii tind să mănânce mai mult atunci când își pregătesc o masă. Consumând câte puțin pe întregul unei zile vei putea să reduci apetitul și să stabilești o mică reținere la mâncare. Poți începe cu un mic dejun hrănitor, un prânz ușor, apoi o gustare mică sau o salată cu puțin timp înainte de masa de seară.

Alternează băuturile alcoolice cu băuturile nealcoolice

Băuturile alcoolice au un conținut bogat de calorii, mai ales cele care se prepară în timpul sărbătorilor. Poți înjumătăți cantitatea de calorii consumată în această perioadă prin alternarea alcoolului cu apă plată sau minerală, între băuturile alcoolice.

Redu consumul de carbohidrați

Una dintre cele mai simple modalități care te va ajuta să scapi de burtă este scăderea rapidă a consumului de carbohidrați. Oricine care a încercat o dietă fără sau săracă în carbohidrați poate atesta acuratețea scăderii în greutate care apare la început.

Urmează o dietă potrivită

În urma unei diete restrictive pentru câteva zile, vei reuși să scapi de burtă rapid, în funcție de dimensiunea actuală și obiceiurile alimentare. Cu toate acestea, corpul are nevoie de substanțe nutritive cheie cum ar fi proteinele, fibrele, grăsimile și macronutrienți. Restricționarea va înceti în mod semnificativ metabolismului, modificând nivelul de energie și starea de spirit. Corpul va stoca grăsime mai repede ca înainte după ce vei reveni la la obiceiurile alimentare. Este recomandat să mănânci 5 mese mici pe zi, cu proteine slabe, fructe și legume. Încearcă să te hidratezi cu aproximativ 2 litri de apă pe zi și fă mai multe exerciții fizice.

Citește și:
Dieta pentru un abdomen plat
Nu poţi scăpa de burtică? E posibil să ai diastază abdominală!
Dieta japoneză: cum să slăbim sănătos
Slăbeşte un kilogram pe săptămână
Cum să ţii o dietă sănătoasă pentru a fi în formă în vacanţă

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa