Cori Grămescu lansează Your Personal Best, primul program de sport pentru începători

Raluca Dumitrică
Cori Gramescu | Totul despre mame
Cori Grămescu, inițiatoarea programului Your Personal Best

Programul te poate scăpa de stresul kilogramelor în plus și de stresul programului fix la sală

Cori Gramescu | Totul despre mame
Cori Grămescu, inițiatoarea programului Your Personal Best

Cori Grămescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness şi nutriţionist, organizeaza pe 3 noiembrie, în cadrul sălii LadyFIT- first gym for delicate women, începând cu ora 20:00, întâlnirea de debut a programului Your Personal Best, primul program de sport dedicat femeilor începătoare. Acesta a fost conceput de Cori Gramescu în premieră pentru piaţa de sport din România, poate fi urmat la sala LadyFIT Gym, iar intalnirea de inceput de noiembrie le va prilejui celor prezenti obţinerea de informaţii despre inovatorul program.
“În cei nouă ani în care am conceput zeci de programe de antrenament destinate exclusiv doamnelor am înţeles câteva lucruri esenţiale pentru succesul unui program de transformare corporală: programul trebuie să fie realist şi eficient, adaptabil şi accesibil şi să ofere atât un cadru pentru schimbare cât şi o progresie motivantă în timp. După mii de cliente pe care le-am antrenat şi consiliat am creat Your Personal Best, un program conceput pentru femeia activă şi ocupată, femeia care jonglează eficient cu un program de lucru prea aglomerat de cele mai multe ori şi care simte acut nevoia de a începe să facă mişcare şi de a-şi îmbunătăţi alimentaţia, dar nu a găsit un cadru eficient pentru asta. Your Personal Best este un sistem eficient şi realist, sustenabil în timp, eficient din punctul de vedere al costurilor şi cu rezultate excelente, care se menţin în timp”, declară Cori Grămescu, owner LadyFIT Gym.

Your Personal Best, programul ideal pentru începătoare

Programul este special conceput pentru doamnele începătoare care, din motive de timp şi program încărcat la birou sau acasă, nu pot respecta programul strict al unei săli. Astfel, programul Your Personal Best a fost gândit şi conceput pentru femeia activă, urmand sa fie personalizat în funcţie de obiectivele, preferinţele, nevoile şi programul acesteia.
Programul Your Personal Best include un abonament la sală (cu acces nelimitat), o şedinţă de consiliere cu Cori Grămescu, un seminar/lună cu reţete de gătit plus idei de mese în oraş si un program personalizat de antrenament progresiv şi de monitorizare zilnică a dietei.
Înscrierile se fac la LadyFIT Gym până pe data de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preţurile încep de la 500 lei pentru o lună de zile, si ajung la 950 lei pentru două luni, 1200 lei pentru trei luni şi 2100 lei pentru şase luni.

Progrese fizice și alimentare într-o lună de Your Personal Best

O lună de program Your Personal Best conține trei componente: Personal Improvement, Personal Diet si Personal Training System.
Personal Improvement este un seminar de grup pentru o eficiență personală. Cu cardul de membru ai acces la un seminar lunar “Personal Improvement” în care vei învaţa reţete sănătoase, soluţii eficiente pentru zilele în care nu reuşeşti să te organizezi cu mâncarea, înveţi despre cum să îţi setezi obiectivele şi mai ales să le atingi, cum să îţi organizezi atât activitatea sportivă cât şi activitatea la birou şi programul casnic în mod eficient şi fără prea mare bătaie de cap, în aşa fel încât la sfârşitul fiecărei luni să simţi că ai făcut ceva cu adevărat pozitiv pentru tine şi că ţi-ai atins fiecare obiectiv.

Personal Diet este o şedinţă de analiză a stilului de viaţă, a preferinţelor şi abilităţilor alimentare, în urmă căreia vei primi o dietă cu adevărat personalizată în funcţie de obiectivele, preferinţele şi resursele tale în alimentaţie. Personal Diet înseamnă monitorizare zilnică a dietei tale şi posibilitatea de a primi sfaturi în timp real cu privire la alimentaţia ta, la telefon. În afara programului Your Personal Best, acest serviciu este oferit de Cori şi ar costa doar el, 400 de lei pe lună.

Personal Training System înseamnă conceperea unui program de antrenament pornind de la abilităţile individuale şi timpul disponibil, antrenament care să îţi permită accesul la programe de exerciţii în funcţie de programul tău de lucru şi ritmul propriu, în aşa fel încât să fie complet personalizat şi adaptat nevoilor individuale. Nu vei fi tu cea care trebuie să facă efort să ajungă la o anumită oră la sală, ci vei găsi la sală oricând vei putea veni, un program adaptat pentru nevoile tale. Personal Training System înseamnă antrenamente variate, eficiente, supravegheate de către un profesionist şi mai ales adaptate programului TĂU de lucru. În afara programului Your Personal Best, acest serviciu ar costa 350 lei.

Your Personal Best şi accesul nelimitat la peste 40 de antrenamente

Totodată, prin programul Your Personal Best se oferă acces nelimitat la peste 40 de antrenamente, printre care: Yogilates, Dynamic Resistance, Reshape, TightenUP, Body Ballet, Cardio Circuit, Wonder Women, Vive Cardio, BodyPUMP, Cardiolates, Reshape Tone, Body Worship, Matwork, AfroAerobic, ABC Toning, Kempo Kick, Double Disc Pilates, Super Sculpt, BodyAttack, Step Tone, FIT Training, BodyEnergy, Ultimate Pilates, Cardio Step, Light Weight, Bootylicious, Gentle Fitness, Body Ballet, Capoeira, Booty to die, Double HIIT, StretchIT, Affectif.
Pe lângă sfaturile preţioase de nutriţie, Cori Grămescu te aşteaptă la unele dintre cele mai diverse şi solicitante tipuri de antrenamente: Special Pilates, Transformer, Piloxing, Burn&Firm Pilates, STAR Training, ABS Express.
Tot în cadrul LadyFIT se poate opta şi pentru masaj corporal, şedinţe de criolipoliză, radiofrecvenţă multipolară, masaj fitness, împachetări corporale, peeling. În combinaţie cu o dietă adecvată şi sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos.

Cori Grămescu și LadyFIT Gym, o alăturare de succes

Antreprenor de la vârsta de 20 de ani, trainer de Pilates de la 21 de ani, designer de programe de antrenament de la 25 de ani, nutriţionist de la 29 de ani, Cori Grămescu studiază de doi ani medicina în cadrul UMF Carol Davila Bucureşti şi în 2014 a început un MBA la Maastricht School of Management. De-a lungul timpului a coordonat antrenamentul în diferite momente de viaţă pentru mai multe persoane publice din România, dar a realizat cu acestea si diverse materiale despre sport.
De la începutul carierei şi până în prezent, Cori Grămescu a antrenat peste 12.000 de cliente, de toate vârstele, de la 8 la 86 de ani.
LadyFIT – first Gym for delicate women este prima sală concepută şi operată exclusiv de către femei din Bucureşti. Toate cele 40 de antrenamente diferite disponibile în programul sălii sunt concepute pornind de la un obiectiv estetic de feminitate sportivă, astfel că prin cele 80 de ore de antrenament pe care le operează săptămânal oferă o soluţie eficientă şi comodă doamnelor care doresc să facă sport, indiferent de nivelul individual de rezistenţă ori de obiectivul de antrenament asumat. Sala LadyFIT oferă antrenamente ghidate de antrenoare, consultanţă personalizată în antrenament şi nutritiv cu Cori Grămescu, masaj şi tratamente corporale în zona de terapii wellness.

Înscrierile la programul Personal Best se pot face la recepţia sălii LadyFIT, 021 3111095; 0726 438 348 sau accesând site-ul www.ladyfit.ro.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa