8 trucuri surprinzătoare care te ajută să slăbești

TOTUL DESPRE MAME

Dacă Sărbătorile au trecut și ți-au lăsat câțiva centimetri în plus pe talie, nu dispera! (Și nici nu te așeza pe canapea cu o cutie de bomboane de ciocolată în brațe, pentru că, nu-i așa, ce mai contează?) Aplică regulile de bun simț pentru un stil de viață sănătos (fă sport de două ori pe săptămână, renunță la dulciuri și la sucuri acidulate, evită alimentele procesate, consumă fructe și legume crude) și ține cont de ideile de mai jos. Îți promitem că data viitoare când îți vei proba jeanșii preferați vei avea o surpriză plăcută!

 

 

8 trucuri care te ajută să îți recapeți forma

 

1. Alege să mănânci întotdeauna dintr-o farfurie de copii. Astfel, vei avea senzația că mănânci o porție mai mare de mâncare.

2. Dormi cât mai mult. Dacă dormi prea puțin, corpul tău intră într-o stare de criză și își creează depozite de grăsime pentru a-și procura energia de care are nevoie. Așa că du-te cât mai devreme la culcare.

3. Savurează mâncarea cu mintea înainte de a o gusta. Se spune că dacă faci acest lucru înainte de a începe să mănânci, te vei sătura mai repede.

4. Fă sport dimineața. Astfel, îți vei pune metabolismul în mișcare. În plus, conform unui studiu realizat de cercetătorii de la universitatea Young Brigham din SUA, 45 de minute de mișcare dimineața ajută la scăderea poftei de mâncare.

5. Înlocuiește untul de la micul dejun cu ulei de măsline. Pâinea cu unt este atât de gustoasă încât abuzăm cu ușurință de ea. Înlocuiește untul cu ulei de măsline și vei vedea că tentația se va diminua.

6. Ascunde ciocolata și dulciurile și uită unde le-ai ascuns. Dacă faci acest lucru, vei reduce considerabil consumul de gustări nesănătoase. Nu trebuie să mai spunem că atunci când faci cumpărături trebuie să eviți rafturile cu dulciuri, nu-i așa?

7. Cumpără-ți o pereche de jeanși sau o rochie cu un număr mai mic. Pune obiectul mult dorit la vedere și aruncă-i o privire ori de câte ori te tentează o gustare interzisă.

8. Mănâncă din farfurii albastre. Nu râde, se pare că albastrul este o culoare care taie pofta de mâncare. Așa că achiziționează-ți cât mai repede veselă albastră, dacă nu ai deja!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa