6 reguli ca să slăbeşti sănătos

TOTUL DESPRE MAME

Pare simplu să slăbeşti: trebuie să consumi mai multe calorii decât mănânci. De multe ori, acest proces este îngreunat tocmai de dietele greşite pe care le ţinem. Aşa că haideţi să aplicăm începând chiar de astăzi câteva reguli de slăbit sănătos!

În primul rând, uită de toate dietele pe care le-ai ţinut până acum, nu te înfometa, ignoră reclamele la ceaiuri speciale sau la gadgeturi de slăbit. Toate aceste metode nu sunt deloc sănătoase şi, chiar dacă te ajută să pierzi câteva kilograme pe moment, îţi pot dăuna pe termen lung.

În continuare, aplică următoarele reguli:

1. Consumpă grăsimi sănătoase, deoarece îţi dau rapid senzaţia de saţietate. Le găseşti în avocado, ulei de măsline şi peşte oceanic.

 

2. Bea cât mai multă apă şi cât mai multe ceaiuri neîndulcite. Excluzând din meniu sucurile acidulate şi chiar şi sucurile din fructe, scapi de un număr important de calorii din dieta zilnică.

 

3. Foloseşte beţişoarele când mănânci. În acest fel, vei mânca mai încet şi te vei sătura mai repede. Atunci când mâncăm repede, nu ne dăm seama că ne-am săturat şi continuăm să mâncăm.

 

4. Dimineaţa, strecoară un praf de scorţişoară pe cafea. Scorţişoara are un rol foarte important, acela de a controla nivelul de insulină care se secretă după masă şi care îţi dă senzaţia de foame.

 

5. Evită dressingurile cremoase din smântână sau maioneză deoarece pot fi greu de digerat şi au multe calorii pe care cu siguranţă nu ţi le doreşti. Poţi încerca să faci un dressing vinaigrette – cu ulei de măsline, oţet balsamic, ierburi aromate – care este mult mai sărac în calorii, dar cel puţin la fel de gustos.

 

6. Pentru a scăpa de kilogramele în plus şi a elimina toxinele, sari coarda cot la cot cu copiii tăi! Acest exerciţiu îţi pune sistemul limfatic în mişcare şi te umple de energie!

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa