Doi copii au supraviețuit singuri 4 zile după ce mama lor, însărcinată, a murit într-un accident

TOTUL DESPRE MAME

Doi copii au supraviețuit singuri 4 zile. Un băiețel de 3 ani și fratele lui de 1 an au fost pe cont propriu – cel mai probabil pentru o perioadă de 4 zile – după ce au supraviețuit unui accident de circulație în care mama lor a murit. Accidentul a avut loc în Arkansas (SUA).

Cel mai mare dintre băieți a fost găsit de autorități după ce o persoană a apelat serviciile de urgentă pentru că a văzut un băiețel singur pe autostradă, potrivit detectivului Nathan Greeley, citat de CNN.

„Băiatul era plin de tăieturi și răni și părea a fi stat afară pentru o perioadă lungă de timp. Era foarte clar că era traumatizat”, a mai spus șeriful.

Doi copii au supraviețuit singuri 4 zile

Doi copii au supraviețuit singuri 4 zile. Recunoscut de o rudă

Copilul a fost preluat de oficialități, care s-au ocupat să fie îmbăiat, să mănânce și să i se schimbe hainele. După aceea, au postat o fotografie cu el și au distribuit-o. Un membru al familiei copilului a sunat la biroul șerifului și le-a cerut să îl caute și pe fratele lui de 1 an, care cu siguranță trebuie să fie în zonă. Ruda în cauză a povestit și că mama copiilor lipsea de câteva zile, iar ultima dată plecase la cumpărături.

Polițiștii au mers din ușă în ușă în zona în care băiețelul de 3 ani fusese găsit și au reușit să identifice mașina care era răsturnată și nu era vizibilă din stradă. Băiețelul de 1 an a fost găsit în interiorul mașinii legat în scăunelul lui. „Era într-o stare destul de bună și a fost transportat la spitalul local”. Ambii băieți au fost îngrijiți pentru deshidratare și ulterior au fost dați în îngrijirea rudelor.

Mama în vârstă de 25 de ani a fost găsită moartă de polițiști în apropierea mașinii. ”Este una dintre cele mai remarcabile întâmplări din cariera mea. Un miracol și o tragedie în același timp!”, a declarat șeriful.

La spital, familia tinerei a aflat că femeia era însărcinată. „Am pierdut doi membri ai familiei, nu doar pe fiica noastă”, a spus tatăl tinerei.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa