Crește orgasmul șansele de a rămâne gravidă? Cu siguranță!

Cristina Călin, redactor
să rămâi însărcinată

Orgasmul din timpului actului sexual te poate ajuta să rămâi mai repede însărcinată. Dacă rezultatul studiului realizat de doctorul irlandez Robert King nu este corect, tot nu pierzi nimic. Nivelul de endorfine din organism va crește și măcar vei avea o stare de spirit foarte bună.

În cartea sa „Lalelele de la miezul-nopții: în explorarea cercetărilor despre orgasmul femeilor”, medicul Robert King de la Universitatea College Cok din Irlanda susține că șansele unei femei de rămâne însărcinată sunt mai mari cu 15% atunci când femeia are orgasm.

La cercetare au participat femei cu vârste cuprinde între 26 și 52 de ani. Ele au trebuit să își monitorizeze numărul de orgasme produse într-o lună. Medicul a monitorizat activitatea organelor reproducătoarea ale subiectelor. Concluzia este că în timpul orgasmului femeile rețin o cantitate de spermă mai mare cu 15% decât cele care nu au ajuns la climax.

Cum crește șansa unui orgasm pentru femei

Studiul realizat de cercetătorul irlandez nu este de mari dimensiuni, dar este un prim pas. În comunicatul de presă dat de medic spune că ”femeile au orgasm atunci când partenerul lor sexual este inteligent, o respectă, puternic și miroase frumos”. De altfel, aspectul olfactiv este foarte important pentru determinarea compatibilității între parteneri.

O cercetare din Statele Unite ale Americii, publicată în Archives of Sexual Behavior, arată că doar 65% dintre femeile heterosexuale au orgasm în timpului actului sexual cu un bărbat. Studiul a scos la iveală faptul că doar făcând sex, femeile nu prea au orgasm. Ele au nevoie și de mici discuții ca parte a preludiului în care să fie întrebate ce preferințe au, să poarte lenjerie sexy, actul sexual să fie precedat de masaje, muzică și o întâlnire romantică.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa