Nu te mai înţelegi cu partenerul? Avem o veste bună pentru tine!

Raluca Dumitrică
nu te mai înţelegi cu partenerul

La ultima nuntă la care am fost am auzit toată paleta de urări posibile la adresa tinerilor însurăței, dar şi nişte vorbe care m-au pus pe gânduri. „Gata, au scăpat de griji, acum sunt căsătoriţi!” Nu ştiu ce anume a făcut-o pe persoana care a ajuns la această concluzie să creadă că, dacă faci acest pas, eşti absolvit de griji, de probleme şi de nemulţumiri. Să fim sinceri, câte cupluri luate cu acte (sau fără) nu au ajuns să se certe, să simtă că totul se răceşte între ei, ba chiar să se afle în punctul unui iminent divorţ? Multe, nu? Și cum, şi tu te regăseşti în situaţiile de mai sus? Nici tu nu te mai înţelegi cu partenerul? Atunci credem că ai nevoie de acest CURS PENTRU NOI DOI!

Fericirea în cuplu nu e ceva care vine pe o tavă poleită, din momentul în care iubirea se pecetluieşte cu un sărut şi cu declaraţii siropoase de dragoste. Ea e mult mai mult de-atât şi, surpriză!, chiar depinde de mulţi mai mulţi factori. Conştientizarea, responsabilizarea, echilibrul, înţelegerea, empatia, curajul, comunicarea şi colaborarea sunt ingrediente cheie ale unei relaţii fericite în cuplu.

Din păcate, nu există nişte reţete precise care să îţi poată garanta succesul în relaţie. Dar există niște paşi pe care poţi să-i faci pentru a găsi fericirea în cuplu şi pentru a o păstra à la longue. Ba chiar şi modalităţi prin care poţi crea un context constant menit să te ţină cât mai mult în braţele moi şi calde ale fericirii.

Un instrument util în descâlcirea problemelor pe care le ai tu şi partenerul tău poate fi curs,alcătuit din 30 de lecții structurate în 5 module transformaţionale, pline de exerciţii practice, lecţii video, interviuri, teste şi jocuri pentru ambii parteneri.

Vei putea afla de la Domnica răspunsul la întrebări precum:

  • Cum să depăşeşti momentele de criză din relație și să te redescoperi pentru a regăsi  pasiunea și fericirea vieții în doi?
  • Cum poţi depăși obstacolele, conflictele și incompatibilitățile fără critică, răceală, tăcere, agresivitate?
  • Cum să menţii o viață sexuală împlinită şi după apariţia copiilor, cum să-ţi recâștigi feminitatea apropiindu-te totodată de partener?

Domnica Petrovai, specialistul potrivit atunci când nu te mai înţelegi cu partenerul

Domnica Petrovai este psiholog clinician principal, psihoterapeut cognitiv-comportamental, expert pentru organizaţii guvernamentale (Centrul Naţional de Sănătate Mentală – Ministerul Sănătăţii) şi nonguvernamentale (Unicef, Salvaţi Copiii, Fundaţia Copiii Noştri, Liga Română de Sănătate Mintală etc.) şi preşedinta a Asociaţiei de Psihologia Copilului şi Adolescentului din România. Are o practică clinică îndelungată şi este specializată şi în psihoterapia de cuplu şi a familiei. Domnica Petrovai este, de asemenea, psiholog acreditat în programul de formare Triple P – Positive Parenting Program al Universităţii din Queensland, Australia, şi autor de ghiduri, articole şi cărţi de specialitate, printre care “Cum îi ajutăm pe copii să meargă fericiţi la şcoală? Ghid practic pentru învăţători” şi “Pentru un copil sănătos emoţional şi social: ghid practic pentru educatorul care construieşte încredere!”.

Dacă și tu vrei să înveți cum să depășești momentele de criză din relație, să regăsești pasiunea și fericirea vieții în doi și dacă vrei să afli cum poţi depăși obstacolele, conflictele și incompatibilitățile fără critică, răceală, tăcere, agresivitate vino la întâlnirea cu Domnica Petrovai în cadrul cursului online PENTRU NOI DOI  – Curs online pentru cupluri. Aici vei afla cum poți să menţii o viață sexuală împlinită şi după apariţia copiilor și să îți regăsești partenera sau partenerul. Înscrierea la acest curs online se poate face accesând acest link http://bit.ly/2fMzs2G

Dacă ți s-a părut util acest articol despre ce să faci când nu te mai înţelegi cu partenerul, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa