Gesturi romantice pentru a reaprinde flacăra dintre voi

Iulia Mirică
gesturi romantice

Îți mai aduci aminte când rezervările la restaurant, lumânările și florile erau cel puțin o dată în programul vostru săptămânal? Dar, odată cu apariția copiilor, a zilelor aglomerate de la birou și a rutinei zilnice, care pare să te fi înghițit cu totul, cine mai are timp de gesturi romantice grandioase?

Vestea bună este că încă mai poți insera câteva gesturi romantice pe ici pe colo, în rutina zilnică. Secretul este să fii creativă și să dai atenție detaliilor. Mai jos, îți dezvăluim câteva trucuri, care te vor ajuta să pui la punct o strategie romantică de apreciat.

Un semn secret

Probabil că nu e nimic mai potrivit pentru a crea o lume în doi decât un limbaj secret. Poți face un semn secret care să însemne „Ești adorabil acum” sau pur și simplu „Te iubesc.” Îl puteți folosi la petreceri, la o cină în familie sau chiar în timpul unei ședințe la școală, pentru a vă conecta fără ajutorul cuvintelor.

Țineți-vă de mână

Atunci când nu ai mâinile ocupate cu diferite lucruri – cu volanul, căruciorul copilului, etc – ține-te de mână cu partenerul tău. Inocența și căldura acestui gest vă va ajuta să vă aduceți aminte că nu cu mult timp în urmă doar de asta aveați nevoie în relație, pentru a simți apropierea partenerului.

Flirtul de dimineață

Începe ziua cu un flirt inocent. Fă acest lucru înainte de a intra în modul de mămică ocupată. Ciupește-l de fund, sărută-l sau pur și simplu spune-i „Bună dimineața, frumosule!”

Mesajele simpatice

Ce-ar fi să schimbi mesajele monotone în care vorbiți despre ce să mâncați la cină și să-i dai un mesaj în care îi spui cât de mult îl iubești? Primești puncte bonus dacă reușești să faci mesajul puțin obraznic.

Aprinde lumânările

Toată lumea arată mai bine și se simte mai sexy în lumina lumânărilor. Așa că aprinde lumânările și împarte un desert cu partenerul tău, atunci când rămâneți singuri acasă.

O întâlnire romantică la prânz

Orice mămică știe cât de greu este să aranjeze o întâlnire romantică seara – trebuie să găsească pe cineva să aibă grijă de copil, să găsească energia necesară pentru a sta trează până la desert. Dar poți renunța la toate aceste probleme, dacă reușești să plănuiești o întâlnire romantică la prânz. Copiii sunt la grădiniță sau la școală, iar tu și partenerul tău aveți pauză de masă de la birou. Te-am convins?

Fă o listă

Faci de obicei liste de cumpărături, de activități, dar ce părere ai despre o listă care nu implică muncă sau cumpărături? Fă o listă cu toate micile motive pentru care-l iubești pe partenerul tău și împărtășește-o cu el. Prea siropos? Probabil că da, dar va iubi ideea.

Un bilețel romantic

Poți să-i lași bilețele romantice lipite prin casă, mai ales unde știi că se uită de obicei – pe oglinda de la baie, în geanta de laptop, pe frigider.

Tu ce alte gesturi romantice mai știi?

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa