8 sugestii de cadouri speciale pentru 8 martie

Raluca Dumitrică

Cunosc câţiva barbaţi teribil de îngrijoraţi că nu ştiu ce anume să le ia de 8 martie femeilor iubite din familie sau colegelor de serviciu. Ca să le întind o mână mare de ajutor, am făcut o listă cu sugestii de cadouri speciale pentru 8 martie, valabile pentru femeile de lângă ei şi de aiurea, şi care vor contribui serios la fericirea tuturor. 

Amintește-ți că cel mai important lucru este gestul și intenția din spatele cadoului. Nu trebuie să fie neapărat un lucru material. Oferirea unui cadou este o modalitate minunată de a exprima afecțiunea, recunoștința și dragostea față de o femeie specială în viața ta.

8 sugestii de cadouri speciale pentru 8 martie

Să fie mai politicoşi cu toate femeile

Nu numai cu femeile din viaţa lor, căci ar putea fi acuzaţi de comportament subiectiv, ci cu toate femeile întâlnite.

Îmi doresc să văd mai mulţi bărbaţi care să care plasele de cumpărături ale doamnelor, să poarte un wrap sau sling ori să împingă mai cu viaţă un cărucior, chiar dacă mama e prezentă.

Să înveţe să le vadă cu alţi ochi pe femeile de lângă ei

Adică nu numai cu acei ochi, ci şi cu ochii minţii şi ai sufletului. Aşa le pot înţelege. le pot descoperi şi pot învăţa că în spatele fiecărei femei stă cineva atât de important. E suficient să se oprească, să facă un pas şi să găsească omul deosebit care se teme să iasă din crisalidă în preajma oricui.

Să nu-ndrăznească nici măcar în glumă să jignească, să repeadă sau să umilească vreo femeie prin cuvinte, fapte, gesturi.

Dacă face vreunul dintre aceste lucruri, nu e doar bădăran. Ci un om mic, cu suflet meschin, care are toate şansele ca pentru ea să nu poată deveni mare niciodată.

Să fie companioni de cursă lungă, nu şefi de scurtă durată sau pentru orice altă perioadă de timp 

(De fapt, cuvântul „șef” sau alte eufemisme ale lui ar trebui să dispară cu desăvârșire din relația bărbat – femeie). Acest lucru implică iubire, seriozitate, modernism, perseverenţă, răbdare, pricepere şi respect. Şi pentru că succesul vine şi în reţete, una dintre ele este nu „ea şi El”, ci „Ea şi El”.

Să facă din când în când un compliment, fără a se teme că măgulirea e vreo aluzie la cine ştie ce sau, în cazurile în care destinatara nu e partenera de viaţă, un semn de flirt.

Nu cunosc femeie care să nu se fi bucurat când bărbatul ei i-a spus că azi e mai frumoasă ca oricând. Cunosc, însă, bărbaţi care se tem că se va întâmpla ceva rău dacă remarca „te-ai tuns? Te prinde bine nouă coafură!” ajunge la colega de birou sau dacă doamna contabilă de la serviciu află că cerceii pe care îi poartă sunt chiar reuşiţi.

Să facă surprize atât cât îi ţine imaginaţia 

Să nu ridice din umăr când se uită în portofel. Să țină minte că o plimbare romantică prin parc, o carte cu mesaj, o cutie cu bomboane pot să-i facă unei femei ziua şi săptămâna mai frumoase. Și nu numai femeilor.

Să le spună mai des partenerelor lor „te iubesc”, „mi-e dor de tine”, „azi vin mai repede acasă” sau „mă ocup eu de cină”.

Relaţiile au nevoie de momentele lor de confirmare, dar şi de evadare. De-ar şti bărbaţii că şi în astfel de clipe stă cheia armoniei conjugale, le-ar folosi mai des, până când măcar o parte din ele ar intra într-o dulce, aşteptată şi benefică rutină.

Să repete toate cele 7 cadouri de mai sus nu doar de 8 martie, ci mult mai des

Măcar cadourile cu numărul 1, 4 şi 7 să fie făcute o dată pe zi, cadourile 5 şi 6 o dată pe săptămână, iar în ceea ce priveşte cadoul cu numărul 2 sunt de acord că, de-ar putea fi făcut bilunar, tot bine ar fi. Iar în ceea ce privește cadoul 3, el trebuie atât de bine reţinut, încât să devină un mod de viaţă.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa