3 lucruri pe care mi le doresc neapărat în 2017

Raluca Dumitrică
in-2017-totul-despre-mame

La fiecare final de an, poate chiar în seara de Revelion, ne gândim cu toţii cu speranță şi, în egală măsură, entuziasm la anul ce va începe. Inevitabil, alcătuim în minte şi în suflet liste de dorinţe personale, dar şi îndreptate către cei dragi, din jurul nostru, liste care sperăm că ne vor aduce acele lucruri, stări şi sentimente ce ne lipsesc sau pe care le avem în cantităţi destul de mici. Eu mi-am făcut o listă de acest fel, nu foarte lungă, care conţine strictul necesar pentru anul viitor. Iată care sunt cele trei lucruri pe care mi le doresc neapărat în 2017 şi care sper cu toate puterile că vor ajunge la finalul anului viitor să fie îndeplinite ca la carte!

Vrei să depășești problemele care apar în cuplu sau sincopele în relație? Atunci înscrie-te  la cursul online PENTRU NOI DOI susținut de Domnica Petrovai. Te poți bucura, astfel, de sfaturile și răspunsurile unuia dintre cei mai buni specialiști în terapia de cuplu de la noi! Înscrierile se pot face aici https://goo.gl/bx7lSb

1. Sănătate, sănătate şi iar sănătate

Nimic nu e mai important pe lume decât sănătatea. Îmi dau seama de lucrul asta şi mai mult de când sunt mamă, iar sănătatea asta pe care mi-o doresc pentru familia mea şi toate rudele şi prietenii mei sper să fie în cantităţi mari, ca să ajungă negreşit la toţi. Ştiu că această sănătate depinde în mare măsură şi de noi, dar trebuie să tragem de ea şi din alte părţi, ca să fie cât mai puternică.

2. Timp mai mult petrecut în 2017 alături de copii

Niciodată nu simt că petrec suficient de mult timp alături de copii. Combinaţia dintre programul meu încărcat de muncă şi programul lor extraşcolar complicat face ca timpul pe care-l petrecem împreună să se scurteze nemilos, să se minimalizeze dramatic, să se disipeze ca un abur, până când simţi că îţi fuge printre degete şi te trezeşti că nu mai e deloc. De aceea îmi doresc tare, tare mult ca 2017 să fie mai generos cu familia mea şi să îmi aducă mai mult timp, pe care să îl pot cheltui după bunul plac, alături de ai mei.

3. Prioritizare (şi mai şi) a relaţiei de cuplu

În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, îmi doresc ca în 2017 cuplul nostru să intre într-o altă etapă şi să devină mult mai sudat şi mai concret ca până acum. De aceea voi începe cursul online PENTRU NOI DOI susţinut de psihologul Domnica Petrovai, curs complet diferit de ceea ce ştim (sau bănuim cu toţii) că este un curs clasic. În cadrul său exerciţiile practice, lecţiile video, testele şi jocurile pentru ambii parteneri vor reuşi, pe parcursul a celor 30 de lecţii, structurate în 5 module, să ne facă să ne redescoperim, să regăsim pasiunea şi fericirea vieţii în doi şi să construim o relaţie de cuplu fericită şi durabilă. Dar acestea sunt doar câteva dintre beneficiile cursului, aşa că va îndemn şi pe voi să le descoperiţi pe toate singuri, chiar la curs!

Voi ce aşteptări aveţi de la anul 2017?

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa