Reinventează-te profesional sau descoperă-ţi hobby-ul cu Designist şi Creative Learning

Raluca Dumitrică
Camera copilului | Totul despre mame
Participând la unul dintre cursurile Creative Learning, poţi învăţa cum să amenajezi camera copilului

Cursurile creative, practice și interactive Creative Learning lansate de platforma designist.ro te pot ajuta profesional sau recreațional!

Camera copilului | Totul despre mame
Participând la unul dintre cursurile Creative Learning, poţi învăţa cum să amenajezi camera copilului

Dacă ți se pare că te-ai plafonat la serviciu și îți dorești să încerci altceva sau vrei să-ți dezvolți un hobby, participă începând cu luna aprilie, la Impact Hub Bucharest, la Creative Learning  – cursuri creative, practice și interactive lansate de platforma designist.ro.

Cursurile vor începe pe 26 aprilie și sunt împărțite în patru categorii –  Cursul de design interior, Cursul de strategie de brand, Cursul de ceramică și Cursul de graphic design – și sunt susținute într-o serie de training-uri şi întâlniri de profesioniști de top. Martine Claessens, Ștefan Liuțe, Mădălina Teler si Alexe Popescu vor fi profesorii care vor preda aceste cursuri pe parcursul a 12 întâlniri (10 ședințe de seară și două workshop-uri consistente de weekend). În ceea ce privește training-urile intensive, acestea au până la 5 ședințe și se desfășoară atât în weekend, cât și seara, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor cu program de serviciu.

Creative Learning, școala de cursuri creative, practice și interactive, ce se adresează oamenilor deschiși către nou

Curs de Design Interior | Totul despre mame
La Cursul de Design Interior te vei juca cu formele şi culorile

Creative Learning este o școală de cursuri creative, practice și interactive, care îți dă idei despre cum modul în care te poți reinventa profesional și care se adresează unei comunități de oameni deschiși către nou. La cursuri sunt așteptați cei care au pasiuni și doresc să și le cultive, cât și cei care doresc să și le transforme într-o profesie sau să se specializeze în profesia lor.

Programa cursurilor este astfel construită încât fiecare întâlnire este un dialog, o interacțiune profesor-cursant și cursant-cursant, având o structură tip seminar. Fiecare curs cuprinde prezentări interactive, exerciții și aplicații, studii de caz, sesiuni de întrebări și răspunsuri, iar toate materialele pe care le presupune partea practică sunt asigurate de organizatori și incluse în preț. Astfel, fiecare student are posibilitatea să-și testeze cunoștințele acumulate la curs pe parcursul desfășurării acestuia și în cadrul workshop-urilor atașate fiecărui curs. Designist va îmbogăți portofoliul de cursuri în sesiunea de toamnă 2014, cand vor fi explorate atât zona de hobby, cât și cea de formare profesională pe domenii precum Digital Marketing, Social Media, Design textil și Copywriting.

Află cum să-ți amenajezi locuința și, în mod special, camera copilului

Dacă vrei să afli cum să amenajezi camera copilului, dar și întreaga locuință, cum să coordonezi texturile, culorile și cum sa alegi piesele care pot contura armonios un anumit stil în decor, atunci trebuie sa vii la Cursul de Design Interior (10 ședințe de seară și 2 workshop-uri de weekend) sustinut de designerul belgian Martine Claessens.

Cursul se adresează designerilor și arhitecților debutanți, care urmăresc aprofundarea unei metode de lucru în relația cu clienții lor, dar și pasionaților de design, interesați de regulile conturării unui decor de la A la Z. Martine Claessens trăiește și lucrează în România de peste 8 ani si a realizat zeci de proiecte nu doar în ţara noastră, ci și în Belgia, Elveția și Germania. Printre cele mai dragi amenajari ale sale s-au regăsit camerele de copii, unele dintre ele deja prezentate de noi, iar anul trecut a și susținut un workshop dedicat amenajării acestei încăperi, destinat atât părinților, cât și designerilor de interior care se pot confrunta și cu această provocare.

Propriul business capătă valoare cu puțin ajutor

Toți cei care doresc să aducă valoare propriului business printr-o arhitectură de brand coerentă, cei cu un junior & mid-level în branding, precum și profesioniștii din alte domenii pot învăța multe lucruri utile de la expertul în branding Ștefan Liuțe, care va sustine Cursul de strategie de brand (10 sedințe de seară și 2 workshop-uri de weekend). Implicat de peste 10 ani în rebranding-ul celor mai cunoscute companii de pe piața din România, în 1999 Ştefan Liuţe a fondat împreună cu Marius Ursache Grapefruit – una dintre primele agenții de branding și dezvoltare de produs digital, iar din 2012 este Strategy Director pentru propria sa agenție de branding – Storience.

Ceramica poate prinde viaţă în mâinile tale

Cursul de Ceramică: design de obiect | Totul despre mame
Cursul de ceramică te va ajuta să-ţi valorifici talentul artistic

Ai vrut întotdeauna sa fii creatoarea unor obiecte din ceramica unice? Acum este momentul să iți pui în practică această dorință! Cu ajutorul designer-ului ceramist Mădălina Teler, care va preda timp de 5 workshop-uri Cursul de Ceramică: design de obiect, cei pasionați de ceramică și de designul de obiect pot să învețe totul despre tehnica ceramică și să-și transforme un hobby într-un job creativ. Practic, participând la acest curs vei învăța să creezi un obiect pornind de la matriță și până la ultima ardere în cuptor a obiectului. Astfel, la finalul cursului te vei putea mândri cu realizarea ta, un proiect personal de design de obiect concretizat într-un obiect sau o mică colecție de obiecte ceramice, plăci ceramice etc.
Mădălina Teler și-a lansat la începutul lui 2013 propriul studio – De Ceramică, iar piesele ei se bucură de mare succes la evenimentele internaționale și din România dedicate designului de obiect.

Graficienii împătimiți, dar și cei la început de drum, așteptați la Cursul de Graphic Design

Cursul de graphic design este structurat în 4 workshop-uri de weekend și se adresează graficienilor împătimiți, care își doresc să se perfecționeze și să-și îmbogățească cunoștințele. La curs sunt așteptați si cei pasionați de graphic design, aflați la început de drum, care cochetează din când în când cu Adobe Illustrator, Corel Draw sau alte programe de grafică și doresc să-și construiască o carieră în acest domeniu.
Cursul va fi predat de Alexe Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți graphic designeri din România. Acesta a predat graphic design la Universitatea Națională de Arte, iar în prezent este designer la editura Publica.

Informații pe larg despre fiecare curs în parte (biografii profesori, programele cursurilor, costuri, desfășurare), aici.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa