Maternitatea și afacerile. Top 10 vedete care le-au combinat cu succes

Anca Vlad
restaurant-child-friendly-totul-despre-mame

Oamenilor le plac celebritățile întreprinzătoare, dar dacă mai sunt și mame, urcă în topul preferințelor. Câteva vedete din lumea filmului, televiziunii sau muzicii au pus bazele afacerilor pornind de la experințele de mamă și au avut numai de câștigat. Dacă aveți nevoie de inspirație ca să porniți o afacere și vreți să combinați maternitatea și afacerile, poate ar fi bine să vă inspirați din modelul celebrităților pentru care „a avea totul” pare foarte simplu, potrivit sheknows.com.

Jessica Alba

jessica-alba-totul-despre-mame

Mulți au auzit despre The Honest Company. Brandul deținut de frumoasa actriță americană este renumit pentru produsele prietenoase cu natura. Deși compania s-a aflat în mijlocul unor controverse, nimeni nu poate spune că nu a avut succes.

Madonna

 

Cântăreața vrea să îmbrace lumea cu linia de haine Material Girl. De apreciat este și faptul că afacerea este o colaborare între mama Madonna și Lourdes, fiica ei de 20 de ani.

Erykah Badu

Cântăreața, compozitoarea și producătoarea americană, comparată adesea cu renumita interpretă de jazz Billie Holiday, este și moașă autorizată. Ea a adus pe lume nu mai puțin de 30 de copii, așa că ce-ar mai fi de spus?

Jessica Biel

restaurant-child-friendly-totul-despre-mame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Au Fudge, deținut de Biel, este un restaurant exclusivist dedicat copiilor. Pe meniu se află pastele, burgerii și cașcavalul pane, favoritele micuților, dar toate sunt preparate din produse organice. Mai mult, clienții au la dispoziție și un loc de joacă.

Julianne Moore

 

 

 

Celebra actriță este și o autoare de succes, care a creat seria Freeckleface Strawberry – cărți și audio-book-uri. Seria promovează frumusețea „altfel”, ca părul roșcat și pistruii pe care-i au atât Julianne, cât și fiica ei, Liv Freundlich.

Tori Spelling

Mamă a cinci copii, actrița știe foarte bine care sunt preferințele puștilor, mai ales când vine vorba despre haine. Spelling s-a asociat cu JCPenney și a relansat linia de îmbrăcăminte Little Maven, având în centru haine pentru copii.

Ali Landry

Cu un produs mai puțin palpabil (dar poate mai folositor), Ali Landry administrează un site care recomandă produse pentru copii. Pe aceeași linie, actrița și modelul are și un reality-show, SpokesMoms, și deține brandul Born by Moms.

Heidi Klum

Model celebru, Heidi se ocupă și de Project Runaway. Pe lângă asta, entuziasmul ei vizavi de maternitate (are două fete și doi băieți), dar și experința în modă a dus la o colaborare cu Babies R Us for Truly Scrumptious, care produce haine și decorațiuni pentru camera copilului, inclusiv pătuțuri și mobilă.

Gwen Stefani

gwen-stefani-totul-despre-mame

 

 

Expert în modă, Gwen Stefan deține o companie de success care produce haine și accesorii pentru copii. Proprietară a brandului Harajuku Girls, această mamă a lansat și o mini-linie pentru fetițe și băieți, încurajând copiii să-și exprime individualitatea și stilul.

Jessica Simpson

Împreună cu sora ei Ashlee, la rândul ei mama, Jessica Simpson a lansat o linie care-i poartă numele și care se adresează fetițelor. Având success atât cu hainele și cu încălțămintea, cine știe ce mai urmează?

J.K. Rowling

Această mama nu a fost mereu faimoasă, dar a dat lovitura în stil mare. Se spune că Harry Potter and the Cursed Child va fi pus în scenă pe Brodway, așa că nimic nu o împiedică pe Rowling să aibă succes în crearea unei francize Harry Potter.

24 de mame celebre și fiicele lor care le seamănă întrutotul

Vedete care și-au ascuns sarcina

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

 

 

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa