articol susținut de

Back to school. Provocarea toamnei: cum să găsești haine de calitate, la modă și la preț redus

Campaniile de toamnă Back to school H&M se desfășoară atât în magazinele fizice, cât și online. Clienții fideli au oferte premium.

Theodora Fintescu, redactor
back to school HM
Când copiii participă la cumpărarea propriilor haine, le poartă cu mai multă plăcere.

Pe măsură ce se apropie prima de școală, părinții încep goana după rechizite și haine pentru micuții lor. Unii aleargă prin magazine fizice cu liste bine definite în mâini, alții optează pentru cumpărături online, mai ales dacă sunt clienți fideli ai unor branduri care au oferte și campanii Back to school. Ambele variante pot fi câștigătoare, atâta timp cât, la final, micuții beneficiari sunt mulțumiți.

Pentru a spori șansele ca la finalul sesiunii de shopping să fie fericiți atât copiii, cât și părinții, iată o serie de recomandări:

Alege haine de calitate

Magazinele se întrec în oferte în această perioadă, iar dacă alegi exclusiv în funcție de preț riști ca, după câteva purtări, hainele să trebuiască înlocuite. Ține cont de faptul că, indiferent de vârstă, copiii se mișcă mult, se murdăresc ușor, iar hainele lor sunt spălate, de obicei, mai des decât ale adulților. Un material de slabă calitate se deteriorează mai ușor după purtări și spălări repetate. Bumbacul de calitate este o opțiune foarte bună când vine vorba de copii, acest material fiind plăcut pe piele și conferind libertate de mișcare și joacă.

O atenție specială trebuie acordată și imprimeurilor, atât de iubite de copii. Chiar dacă îți iau ochii când le vezi pe rafturi, dacă acestea nu sunt de calitate se șterg și se deteriorează după primele spălări.

În cazul copiilor, hainele de calitate pot să arate impecabil cel puțin un sezon.

Profită de promoții

Urmărește ofertele magazinului preferat și profită de promoții fără să faci rabat la calitate. Dacă ai card de membru, cu siguranță poți beneficia de prețuri speciale în această toamnă. De asemenea, optează pentru ofertele de tipul „3 la preț de 2”, utile mai ales la tricouri și pantaloni/ colanți pentru sport.

H&M derulează, în perioada 01-04 septembrie campania H&M Back to school, oferind 20% reducere pentru piese vestimentare și accesorii variate, în diferite stiluri și culori, confecționate din materiale sustenabile. Colecția este disponibilă atât online, cât și în magazine, iar campania de reduceri are loc astfel: 01.09 pre-acces pentru Premium Members și 02-04.09 acces pentru Regular Members. Oferta se aplică la articolele la preț întreg și la cumpărături de minimum 100 de lei.

Permite-i copilului să aleagă

Este recomandat ca cei mici să fie implicați în cumpărăturile care le sunt destinate, iar alegerea hainelor poate fi un bun prilej de responsabilizare și de înțelegere a modului în care se pot cheltui inteligent banii. În cazul în care școala frecventată are un cod recomandat de culori, prezintă-i copilului opțiunile și lasă-l să aleagă. Va purta cu mai multă plăcere și responsabilitate hainele alese chiar de el și îl poți învăța cum să se asorteze și cum să își creeze și urmeze propriul stil.

Ține cont de modă

Fie că ai un copil de 6 ani care începe clasa pregătitoare, fie că ai unul de 18 ani care îți oferă încă șansa de a-i ține companie la cumpărături, nu strâmba din nas când cere haine la modă și accesorii. Când copiii își doresc să fie la modă vor, de fapt, să-și arate apartenența la grupul lor de prieteni, să fie admirați și apreciați. Copiii mai mari, cu un stil personal deja definit, își doresc uneori ca pe lângă hainele de școală din șifonier să aibă și ținute moderne, de designer, pentru timpul liber. Nu este un lucru rău, atâta timp cât știu că haina nu-l face pe om și că atât ei, cât și cei din jur, sunt prețioși indiferent de ceea ce poartă.

Când vine vorba de modă, permite-i copilului să-ți fie mentor.

Optează pentru haine versatile

E simplu să asortezi și să combini atunci când găsești în garderobă piese vestimentare versatile. Pentru a te asigura că faci cele mai bune achiziții pentru școală, orientează-te încă din magazin în așa fel încât să poți combina cu ușurință piesele vestimentare. Alege cel puțin un set de tricouri și pantaloni/ colanți/ fuste uni, pe care să știi sigur că le poți asorta ușor.

Piese vestimantare elegante, practice și versatile

Gândește-te la mediu!

O sesiune de shopping poate fi și un bun prilej pentru a-i învăța pe copii să prețuiască resursele naturii și să se asocieze cu brandurile care au dovedit de-a lungul timpului resonsabilitate din acest punct de vedere. Un copil obișnuit de mic să poarte și să prețuiască și hainele sau accesoriile făcute din materiale reciclabile are toate șansele să devină un adult responsabil față de mediu. Companiile responsabile și preocupate de acest domeniu au întotdeauna opțiuni sustenabile pentru clienții interesați.

Colecția H&M Back to School pune accent pe stilul personal, ajutând copiii să se pregătească pentru școală cu denim, tricouri, bluze, hanorace, încălțăminte, ghiozdane și accesorii. Colecția oferă un mix versatil de piese esențiale și piese în tendințe cu detalii moderne. Culorile colecției cuprind nuanțe de roșu, verde, albastru, roz și mov, oferind un aer retro pieselor vestimentare. Opțiunile sustenabile sunt nenumărate, începând de la jachetele confecționate din poliester reciclat și până la denimul obținut din deșeuri textile.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa