8 trucuri pentru călătoriile cu copiii

Daniela Ghiorghe
călătoriile cu copiii

  Călătoriile cu copiii pot deveni destul de complicate dacă nu știi cum să le organizezi. Însă nu-ți face griji, pentru că nu ești singura mamă copleșită de acest lucru. Un studiu arată că părinții care fac parte din generația millennials merg în mai multe călătorii cu copiii decât părinții lor, scrie parenting.com.

  Dacă plănuiești o excursie cu copiii și vrei să eviți toate problemele care pot apărea în timpul ei, mai jos găsești 8 trucuri pentru călătoriile cu copiii pe care le poți aplica:

  1. Te-ai ars la soare și nu ai nicio farmacie pe lângă tine? Înmoaie o cârpă în lapte și ține-o peste regiunea vătămată timp de 5 minute. Proteinele din lapte vor calma pielea arsă.
  2. Încearcă să călătorești în timpul orelor de somn ale micuților. În acest fel, acestora li se va face somn și vei avea mai multă liniște.
  3. Împachetarea bagajului poate deveni un proces complicat. Ca să îl organizezi mai bine, încearcă să faci ținute zilnice pe care să le împachetezi separat, astfel încât să nu trebuiască să te gândești în vacanță cu ce să-i îmbraci.
  4. Majoritatea femeilor își țin încărcătoarele în geantă, încâlcite. Când pleci în vacanță le poți aranja într-un folie de aluminiu și, ca să nu mai ocupe loc în geantă, le poți pune în bagajul mare.
  5. Dacă micuțul tău se plictisește în timpul zborului, apelează la tabletă sau telefon. Înainte să pleci de acasă copiază niște filme sau desene la care știi că se vor uita cei mici.
  6. Pentru o atmosferă plăcută și veselă, gândește-te la jocuri pe care le pot juca toți membrii familiei, care continuă după fiecare stație de tren sau oprire.
  7. Îmbracă micuții cu mai multe straturi de haine pentru zborul cu avionul. În acest fel, dacă va fi prea cald, prea frig sau varsă suc pe ei vei avea destule haine.
  8. În bagaj pune și niște acadele. Acestea au două roluri: de a ține copiii fericiți și de a-i ajuta să-și desfunde urechile din cauza presiunii din avion.

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

   

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa