Ziua Fertilității, pe 11 iunie, în Parcul Herestrău, cu Smiley și Gașca Zurli

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Cupluri de români care au devenit părinți datorită procedurilor de fertilizare in vitro și nu numai ei, vor sărbători în weekend-ul următor Ziua Fertilității în Parcul Herăstrău. Intrarea este libera, iar organizatorii au pregătit un program pentru toate gusturile.

Pe scena din parc vor urca artisti precum Smiley, Gasca Zurli, Alina Sorescu si Andreea D. Pe lângă concerte, copiii se mai pot delecta cu ateliere creative, tobogane gonflabile, pictura pe față. Evenimentul isi doreste sa fie o zi a fericirii pentru cei care deja au copii si una a sperantei pe cei care incearca sa devina parinti. La nivel mondial, 1 din 5 cupluri nu poate avea copii. Pentru ei exista o sansa, atata vreme cat se adreseaza medicului specialist in timp, pentru a primi un diagnostic si un tratament corect.

Ziua Fertilității: Un eveniment dedicat conștientizării problemelor de fertilitate

”Ne-am propus sa sarbatorim copiii, sa ne distram impreuna cu ei si parintii lor, dar si sa facem o zi a constientizarii problemelor de fertilitate pe care le intampina unele cupluri, din ce in ce mai multe, din pacate. Vestea buna este ca 95% dintre problemele de fertilitate au rezolvare. Cu o conditie: consultarea unui medic specialist in infertilitate. Timpul nu este, din pacate, aliatul acestor cupluri cu probleme, asa ca prezentarea la medic ar trebui sa se intample cat mai devreme. In felul acesta, poate reusim sa nu mai avem varsta drept principala cauza non-medicala de infertilitate”, a declarat dr. Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in infertilitate, directorul Asociatiei pentru Reproducere Umana din Romania, unul dintre organizatorii evenimentului. Dr. Konstantinos Pantos, unul dintre cei mai renumiti medici specialisti in infertilitate, datorita caruia 40.000 de copii au fost nascuti in intreaga lume, va fi prezent la acest eveniment. Articolul continuă mai jos:

Alina Sorescu deschide spectacolul, Smiley îl încheie

Programul evenimentului este pentru toate gusturile. Prima care va canta va fi Alina Sorescu si gasca ei de pitici, de la ora 10:10. Stafeta va fi preluata de Gasca Zurli, care ii va incanta pe copii si pe parinti incepand cu ora 11:15, timp de o ora. De la 13.30, urmeaza cantareata Andreea D., cu un program de jumatate de ora. De la ora 14:00, umrează concertul Smiley.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa