Vacanţă cu bebe? Niciun motiv de îngrijorare, kit-ul NIVEA Baby îţi vine în ajutor

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

 

Să pleci cu puiuţul tău în vacanţă e o reală provocare. Te bucuri ştiind că te aşteaptă zile de relaxare departe de agitaţia oraşului, dar, în acelaşi timp, eşti îngrijorată şă nu uiţi toate cele necesare pentru nevoile bebeluşului tău. Ai luat căruciorul, pătuţul, jucăriile, hăinuţele, însă cum rămâne cu produsele de îngrijire?

Kit-ul de vacanţă de la NIVEA Baby îţi vine în ajutor pentru ca tu să economiseşti timp în pregătirea bagajelor, iar bebeluşul tău să aibă parte de cea mai eficientă îngrijire în timpul călătoriei!

NIVEA Baby Şerveţele umede Fresh & Pure

Uşor de folosit şi la îndemână, şerveţelele umede Fresh & Pure curăţă delicat pielea bebeluşilor şi sunt ideale atunci când te alfi departe de casă cu micuţul tău. Au o formulă specială, bazată pe apă pură şi extract de aloe vera. Preţ recomandat: 8,87 lei, 63 buc

NIVEA Baby Loţiune de protecţie solară pentru bebeluşi SPF 50+

Loţiunea oferă protecţie ultra-ridicată pentru pielea sensibilă a bebeluşilor și luptă împotriva arsurilor cauzate de razelor UV, reducând riscul de apariţie a alergiilor solare. Formula foarte delicată, dar rezistentă la apă conţine un sistem echilibrat de filtre UVA/UVB, care include filtre minerale şi un complex de protecţie cu vitamina E şi panthenol, care hidratează extrem de eficient.

Produsul nu conţin parfum, alcool, coloranţi sau parabeni şi are o toleranţă la nivelul pielii confirmată clinic şi dermatologic. Preţ recomandat: 37,41 lei, 200 ml

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa